Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 21.04. 2025
Dnes má svátek Alexandra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečený králík po klatovsku

fotka Pečený králík po klatovsku
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Pečený králík po klatovsku:

1 králík  | 5 dkg másla  | 1 feferonka  | hrst sušených hub nebo žampionů  | 1 lžička sladké papriky  | 1/2 lžičky kmínu  | 1 lžička majoránky  | 1 lžíce hořčice  | kousek špeku  | 4 stroužky česneku  | podle chuti kyselé okurky  |  sůl na osolení králíka

Postup přípravy receptu Pečený králík po klatovsku:

Králíka buď naporcujeme nebo necháme vcelku. Z ostatních surovin smícháme směs /máslo rozpustíme, feferonku nakrájíme, špek nakrájíme na kostičky, česnek rozmačkáme, okurky nakrájíme + přidáme vše ostatní/. Tuto směs krátce povaříme a nalijeme na osoleného králíka a necháme ho alespoň den odležet v ledničce. Potom králíka hodně podlijeme a pečeme přikrytého druhým pekáčem. Po upečení šťávu zahustíme hladkou moukou. Příloha: rýže nebo brambory.


Fotky receptu Pečený králík po klatovsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečený králík po klatovsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !