![]() |
10. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jerremyho opilý králík na rozmarýnce: Brambory a rajčata oloupeme a společně s paprikou nakrájíme na malé kostičky.
Na dno zapékací misky nasypeme MAGGI Harmonii Chuti a pravidelně rozvrstvíme polovinu zeleniny. Okořeníme pepřem, špet ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králik z Martiniku: Králíka naporcujeme a opečeme na rozehřátém oleji s máslem dozlatova.
Přidáme nakrájenou cibuli a česnek a krátce orestujeme a stáhneme z ohně.
Vše přelijeme rumem a zapálíme. Jakmile rum přest ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík po belgicku: Naporcovaného králíka rychle zlehka opečeme na másle.
Opečené maso vyjmeme a ponecháme v teple. Na výpek přidáme na větší kusy nakrájenou cibuli a hodně osolíme.
Když cibulka zesklovatí, přidám ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík Altmann: Vše vložíme do zapékací mísy, popřípadě pekáče a necháme v lednici 24 hodin marinovat.
Pečeme, dokud není maso měkké.
... ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pikantní králičí stehýnka: Ze surovin si připravíme směs, do které vložíme králičí stehna a přes noc necháme v lednici uležet.
Pečeme a dle potřeby podléváme ... ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík na šalvěji a červeném víně: Králíka rozdělíme na 6 - 8 porcí, osolíme, opepříme a důkladně na oleji opečeme.
Vyjmeme z pánve a potřeme hořčicí. Na výpeku orestujeme na osminky pokrájenou cibuli, hlívu ústřičnou a česnek.
... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík Ája: Králíka si naporcujeme a řádně opláchneme. Naporcovaného králíka dáme na plech, kde ho pak osolíme a posypeme MAGGI Harmonií Chuti (nebo dalším jiným dochucovacím kořením).
Pak si oloupeme brambor ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Roláda z králičích stehen: Rajčata rozčtvrtíme a odzrníme. Šalotky, petržel a česnek drobně nakrájíme.
Čtvrtky připravených rajčat položíme na plech, vyložený pečícím papírem. Osolíme, opepříme a při 140°C cca 45 minut nech ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík šesti vůní: Králíka osolíme a posypeme zázvorem. Slaninu nakrájíme na kostičky, lehce ji necháme v pekáči rozškvařit a na ni vložíme králíka. Přiklopíme pekáčem a pečeme v rozpálené troubě.
Teplotu snížíme, kd ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Labužnický králík: Králíka dáme do pekáče a zalijeme přes noc nálevem z vody, oleje, soli, pepře, mleté papriky, kečupu a hořčice.
Před pečením obložíme plátky cibule, česneku a papriky.
Podle potřeby podléváme př ... …více»
|