Vložil: | admin |
Porcí: | 6 |
Doba přípravy: | 90 min |
Hodnocení: |
![6.7/10, hlasovalo 44 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6.7/10, hlasovalo 44 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6.7/10, hlasovalo 44 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6.7/10, hlasovalo 44 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6.7/10, hlasovalo 44 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6.7/10, hlasovalo 44 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6.7/10, hlasovalo 44 -](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-pul.gif) ![6.7/10, hlasovalo 44 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![6.7/10, hlasovalo 44 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif)
|
Počet hodnocení: | 44 |
|
|
Použité suroviny receptu Králík na smetaně:
1 ks králík
| 1 ks cibule
| 2 lžíce olej
| 1 ks masox
| 250 ml kysaná smetana
| 2 lžíce hladká mouka
| sůl, pepř
| ocet nebo citrónová šťáva
Postup přípravy receptu Králík na smetaně:
Králíka rozkrájíme na porce, omyjeme, potřeme solí a pepřem a na rozpáleném oleji prudce osmahneme ze všech stran. Přidáme na tenká kolečka nakrájenou cibuli, krátce podusíme, mírně podlijeme vodou, přidáme masox a pod poklicí zvolna dusíme doměkka. Podle potřeby podléváme a šťávou přeléváme porce králíka. Měkké maso vyjmeme a do výpeku zamícháme smetanu, do které jsme rozšlehali mouku. Krátce povaříme a vrátíme zpět maso. Podle chuti dochutíme solí, případně octem nebo citrónovou šťávou. Králík na smetaně nám bude chutnat nejvíc s houskovým knedlíkem.
Fotky receptu Králík na smetaně:
Fotky vložil: katkina,Marci7,vilka,evabel,VendaD,hanina51