Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.09. 2025
Dnes má svátek Michal
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Červená řepa nadívaná mletým masem

fotka Červená řepa nadívaná mletým masem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Červená řepa nadívaná mletým masem:

4 bulvičky červené řepy  | 600 g mletého masas  | 100 g rýže  | 175 g kysané smetany  |  bylinky  | 100 g strouhaného sýra  |  sůl, pepř  |  máslo

Postup přípravy receptu Červená řepa nadívaná mletým masem:

Řepu oloupeme, omyjeme a uvaříme doměkka. Pak odkrojíme vršky a řepu lžící zčásti vydlabeme. Odpad nakrájíme na kostičky, jež smícháme s mletým masem a vařenou rýží. Osolíme, opepříme, vmícháme nasekané bylinky a směsí plníme řepné bulvičky. Ty pak vyrovnáme do vymaštěného pekáčku, na každou položíme plátek másla a zvolna zapékáme v troubě rozpálené na 180°C asi 20 minut. Kysanou smetanu smícháme se strouhaným sýrem a před koncem pečení ji rozdělíme na řepu. Zapečeme, aby se sýr rozpustil.


Fotky receptu Červená řepa nadívaná mletým masem:

Červená řepa nadívaná mletým masem
Fotky vložil: piskotik 
Hodnocení receptu Červená řepa nadívaná mletým masem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !