Vložil: | Hankca |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Žampionové špízy po husarsku:
1 kilogram větších žampionů
| 500 gramů mletého masa
| 4 stroužky česneku
| 1 cibule,
| 2 vejce
| 1 lžíce strouhanky
| 2 lžičky majoránky
| 2 lžičky pálivé papriky nebo chilli
| sůl,
| pepř
Postup přípravy receptu Žampionové špízy po husarsku:
Žampiony očistíme a oddělíme nožičky od kloboučků. Česnek a cibuli nasekáme na drobno a přidáme k mletému masu. Rozklepneme tam i vejce, přidáme strouhanku a koření a zpracujeme. Do každého kloboučku žampionů vložíme masovou náplň a naplněné žampiony napíchneme na jehly a grilujeme na středně rozehřátém grilu několik minut. Poté je zabalíme do alobalu a necháme ještě na okraji grilu aby došly. Samozřejmě je možné tyto špízy udělat i na pánvi nebo v troubě.
Fotky receptu Žampionové špízy po husarsku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!