![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
16. 07. 2008 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Chalupářská bašta: Na pánvi rozškvaříme nakrájenou slaninu, cibuli a osmažíme dorůžova. Přidáme nakrájené buřty, brambory, česnek, sůl, pepř a osmahneme. Zalijem rozšlehanými vejci. Necháme srazit, posypeme pažitkou a p ... …více»
|
![]() |
15. 07. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Salámo-sýrové placky: Salám a sýr nakrájíme na drobné kousky. Přidáme ostatní suroviny a vše opatrně smícháme. Rukama poprášenýma moukou vytvoříme placky, které smažíme na oleji. Podávame s bramborami a tatarskou omáčkou. ... …více»
|
![]() |
15. 07. 2008 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Svítek šunkový: Tuk, žloutky a sůl utřeme do pěny, přidáme drobně nasekanou šunku, mlékem navlhčenou strouhanku a lehce vmícháme z bílků ušlehaný sníh. Hmotu rozetřeme na vymazanou a vysypanou pánev a upečeme dorůžov ... …více»
|
![]() |
15. 07. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zelňáčky s anglickou: Do formy dáme vodu, sůl, kmín, 1/2 mouky, zchladlou směs, druhou 1/2 mouky a droždí s cukrem- program Těsto. Vykynuté těsto rozdělíme na 100g kousky, uděláme housky, necháme na plechu 20 minut kynout ... …více»
|
![]() |
15. 07. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Cizrna s tmavou šunkou: Předem namočenou cizrnu uvedeme ve stejné vodě k varu. Potom vodu slijeme a cizrnu zalijeme čerstvou vařící vodou. Osolíme a na mírném ohni vaříme, až změkne, ale nebude úplně rozvařená. Cizrnu můžeme ... …více»
|
![]() |
15. 07. 2008 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Dráteník: Brambory nakrájíme na kostky, sýr nastrouháme na hrubém struhadle, salám nakrájíme na malé kostičky, přidáme mouky, olej, sůl, pepř, majoránku, vejce a nakonec prášek do pečiva. Všechno pečlivě promíc ... …více»
|
![]() |
14. 07. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jemný boršč: Slaninu, uzené a klobásu nakrájíme na kostičky, zeleninu a brambory na malé kousky, cibuli, porky a rajčata na kolečka, česnek utřeme se solí. Do velkého hrnce dáme rozškvařit slaninu, na ní osmahneme ... …více»
|
![]() |
14. 07. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Uzené německé fondue: Kotlík vytřeme uvnitř řiznutou stranou cibule. Nalijeme pivo do kotlíku a ohřejeme jej na středním plameni, dokud nezačne bublat. Stáhneme plamen a postupně vmícháme sýry. Pokračujeme v prohřívání dok ... …více»
|
![]() |
14. 07. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové fondue: Příprava masa:
Vodu přivedeme do varu a dáme do ní na 25 minut povařit klobásu. Uvařenou klobásu necháme vychladnout. Jelita a párky oloupeme a dáme do lednice, aby ztuhly. Mezitím oškrábeme jablka a ... …více»
|
![]() |
14. 07. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Klobásy na jablkách: V kastrolu rozehřejeme máslo a po obou stranách na něm opečeme klobásy. Mezitím oloupáme jablka, zbavíme je jádřinců a nakrájíme je na menší kousky. Opečené klobásy propícháme vidličkou, přidáme kousk ... …více»
|