Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 09.02. 2025
Dnes má svátek Apolena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové fondue

fotka Vepřové fondue
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 100 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Vepřové fondue:

200 g jitrnic  | 200 g jelit  | 6 klobás  | 1 ostravská klobása  | 4 zelená jablka  | 4 brambory  | 2 lžíce citrónové šťávy  | 2 lžíce calvadosu  | 4 lžíce mouky  |  sůl, pepř  | omáčka:  | 1 šálek tapenady (směs kaparů, černých oliv a ančoviček, zalitá olivovým olejem)  | 1 šálek smetany ke šlehání  | 1 šálek majonézy  | 2 lžíce hořčice

Postup přípravy receptu Vepřové fondue:

Příprava masa:
Vodu přivedeme do varu a dáme do ní na 25 minut povařit klobásu. Uvařenou klobásu necháme vychladnout. Jelita a párky oloupeme a dáme do lednice, aby ztuhly. Mezitím oškrábeme jablka a brambory a nakrájíme je na čtvrtky. Potom je osolíme, opepříme a naložíme nejméně na hodinu do nálevu z citrónové šťávy a calvadosu.
Jablka a brambory vyjmeme z nálevu, necháme okapat a dáme do lednice.

Příprava omáčky:
V jedné misce smícháme tapenadu se smetanou a v druhé majonézu s hořčicí. Pracovní desku nejprve posypeme rovnoměrně moukou. Jelítka, jitrničky, klobásky a ostravskou klobásku nakrájíme na kolečka a posypeme moukou. Stejným způsobem pokračujeme i u jablek a brambor. Poté jednotlivé přísady napichujeme střídavě na vidličku.
Do kotlíku nalijeme olej a zahřejeme ho. Olej by se neměl vařit. Nádobu postavíme na vařič uprostřed stolu. Vidličku s napíchnutými kousky ponoříme na 3 až 5 minut do horkého oleje. Poté si jednotlivé části dáme na talíř a namáčíme je v omáčce podle chuti.


Fotky receptu Vepřové fondue:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové fondue
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !