![]() |
14. 02. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Koláč s olivami a slaninou: Olivy opláchneme, slaninu nakrájíme na kousky a 5 minut smažíme. Potom všechny přísady smícháme a vlijeme do olivovým olejem vymazané chlebíčkové formy, nejlépe keramické. Pečeme 1 hodinu při 190 stup ... …více»
|
![]() |
14. 02. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Klobásové rizoto: Klobásy nakrájíme na asi 10 cm kousky a v kastrolu na oleji opečeme. Při pečení je obracíme, pak přendáme do jiné nádoby, na tuku slabě osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, k ní pak přidáme vypranou ... …více»
|
![]() |
14. 02. 2008 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Ďábelský šleh s uzeninou : Párky sloupneme a nakrájíme na tenké nudličky. Na pánvi rozpustíme tuk, přidáme párky a prudce osmahneme. Odložíme na talíř a na pánvi osmahneme cibuli, nakrájenou na kolečka až zesklovatí, přidáme pá ... …více»
|
![]() |
14. 02. 2008 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Utopenci v hořčici: Buřty oloupeme, nařízneme, naplníme cibulí a naskládáme do sklenice, ještě proložíme cibulí.
Nálev: hořčici rozmícháme s několika lžícemi kečupu, cukrem, octem, solí, olejem a trochou vody. Zalijeme ... …více»
|
![]() |
14. 02. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Buřty s pivem a kečupem: Buřty oloupeme, nakrojíme, do zářezu nacpeme na kolečka nakrájenou cibuli a kousek feferonky. Ještě opepříme a vložíme do kastrolu. Pak zalijeme pivem a celým kečupem (může být i hot). Dáme péci do tr ... …více»
|
![]() |
14. 02. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Buřty na pivu, jak je dělá šéfová Jamajky: Recept mojí maminky – šéfový z Jamajky. Takže vezmem 8 buřtů. Každý buřt dvakrát podélně nakrojíme. Do „kapsiček“ vzniklých nakrojením dáme kolečka cibule (dále nepovinně feferonku, nebo kousek olivy, ... …více»
|
![]() |
14. 02. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bílá klobása na pivě: Klobásu vložíme do kastrolu, zalijeme pivem, bujónem, přidáme na plátky nakrájenou cibuli, polovinu másla a vaříme. Uvařenou klobásu vyndáme na mísu. Do omáčky vsypeme nastrouhaný chléb a jíšku z mouk ... …více»
|
![]() |
14. 02. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bábovka na slano: V mléce zaděláme spolu se sušeným droždím kvásek. Do mísy dáme mouku, vejce, rozpuštěný tuk a vykynutý kvásek a zaděláme těsto, které necháme hodinu kynout.
Mezitím nastrouháme sýr. Zeleninu očistíme ... …více»
|
![]() |
14. 02. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Večeře (svačinka) pro miláčka: Dno pánve potáhneme olejem a položíme na ni větší vykrajovátko tvaru srdce. Až se olej zahřeje, ne moc, rozklepneme do srdce celé vejce. Mírně porušíme žloutek a pomalu necháme usmažit. Povrch vejce p ... …více»
|
![]() |
14. 02. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené párky s pivem: Párky nebo špekáčky oloupeme, podélně ze tří čtvrtin rozřízneme, rozevřeme, potřeme kečupem a hořčicí, vložíme proužky slaniny, cibule a kyselé okurky. Narovnáme vedle sebe do zapékací nádoby, zalijem ... …více»
|