![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
10. 02. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Klobásky s fazolemi: V široké pánvi s poklicí rozpalte olej. Z klobás vytlačte kousky směsi, nebo je nakrájejte na dílky. Vsypte do pánve a za občasného zamíchání pět minut lehce opékejte, dokud po všech stranách nezhnědn ... …více»
|
![]() |
10. 02. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Uzené kotlety se švestkami : Uvařené maso nakrájíme na plátky, posypeme moukou a opečeme na rozpáleném sádlem z obou stran. Švestky povaříme ve vodě se slivovicí, solí, pepřem, hřebíčkem, skořicí a citrónovou kůrou, zahustíme škr ... …více»
|
![]() |
10. 02. 2008 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Pikantní fazolové lusky: Zmrazené lusky vhodíme do mírně osolené vroucí vody a uvaříme doměkka. Potom zchladlé vařené fazole smícháme s ostatními přísadami (salám rozkrájený na nudličky, cibule nakrájená nadrobno, nakonec vmí ... …více»
|
![]() |
9. 02. 2008 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Párečky pečené v listovém těstě: Těsto rozválíme na pomoučeném vále na plát silný asi 3 - 5 mm a rozkrájíme na 20 obdélníků o něco delších, než jsou párky. Párečky zavineme do těsta, konce stiskneme k sobě a horní stranu těsta nařízn ... …více»
|
![]() |
9. 02. 2008 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Cibulový koláč se šunkou a sýrem: Předehřejeme si troubu na 200 stupňů. Těsto rozválíme na plát o něco větší, než je velikost pečicího plechu. Plech vyložíme připraveným plátem a z přečnívajícího těsta vytvarujeme okraje. Povrch těsta ... …více»
|
![]() |
9. 02. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Brambory zapečené s uzeným jazykem: Uvařené brambory oloupáme a nakrájíme na plátky. Do vymazané ohnivzdorné mísy klademe vrstvu nakrájených brambor, na to na nudličky nakrájené maso a osmaženou cibuli se strouhankou, sůl, pepř. Nakonec ... …více»
|
![]() |
9. 02. 2008 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Argentinská čočka: Na oleji (na sádle) zesklovatíme drobně nakrájenou cibuli, přidáme čočku, na půlkolečka nakrájenou klobásu, zalijeme vodou a uvaříme. Čočka by neměla být příliš měkká, už vůbec ne rozvařená. Na závěr ... …více»
|
![]() |
8. 02. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Smažené párky v bramborovém těstě: Na vál nastrouháme oloupané vychladlé brambory. Přidáme polohrubou mouku, sůl a žloutky. Zamícháme a vytvoříme těsto, ze kterého vyválíme tenký plát. Těsto nakrájíme na obdélníčky a do každého zabalím ... …více»
|
![]() |
8. 02. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečené brambory s náplní z uzeného masa: Brambory oloupeme, podélně rozkrojíme na půlky, uvaříme je 5 minut v osolené vodě, vyjmeme a jejich střed hodně vydlabeme. Ze 30 g másla a z mouky připravíme světlou jíšku, zředíme ji mlékem, rozšlehá ... …více»
|
![]() |
8. 02. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené těstoviny s cuketou a špekáčkem: Cuketu a špekáčky nakrájíme na kostičky a spolu s uvařenými osolenými a opepřenými těstovinami smícháme v zapékací nádobě. Vedle si smícháme mléko se smetanou, přidáme vajíčka a důkladně rozšleháme. 1 ... …více»
|