Vložil: | Sunninka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Pikantní fazolové lusky:
300 g zmrazených fazolových lusků
| 1 cibule
| 100 g majonézy
| 50 g šunkového salámu
| 1 lžíce plnotučné hořčice
| lžička rozsekaného omytého kopru
| 50 ml smetany nebo jogurtu
| sůl
| pepř
| troška octa
Postup přípravy receptu Pikantní fazolové lusky:
Zmrazené lusky vhodíme do mírně osolené vroucí vody a uvaříme doměkka. Potom zchladlé vařené fazole smícháme s ostatními přísadami (salám rozkrájený na nudličky, cibule nakrájená nadrobno, nakonec vmícháme majonézu smíchanou se smetanou či jogurtem). Pikantní fazolové lusky podáváme s tmavým chlebem jako samostatné jídlo nebo jako přílohu k vařeným masům, rybě apod.
Fotky receptu Pikantní fazolové lusky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!