Vánoční cukroví - nejoblíbenější recepty Vánoční cukroví - nejoblíbenější recepty Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 12.12. 2024
Dnes má svátek Simona
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Gratinované pórkové rolády se šunkou a mozzarellou

fotka Gratinované pórkové rolády se šunkou a mozzarellou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Gratinované pórkové rolády se šunkou a mozzarellou:

4 pórky  |  sůl  | 4 velké plátky vařené šunky (cca 240g)  |  50 g bylinkového másla  | 200 g mozzarelly  |  pepř  |  bazalka na ozdobu  | 200 g bagety

Postup přípravy receptu Gratinované pórkové rolády se šunkou a mozzarellou:

Pórek nakrájíme na 8 stejně velkých kousků, které potom vložíme do osolení vroucí vody a vaříme asi 8 minut. Pórky necháme okapat. Šunku přepůlíme a každý kousek pórku obalíme v polovině plátku šunky. Pečící formu pečlivě vymažeme 20 g bylinkového másla a poskládáme do ní kousky pórku. Mozzarelly nakrájíme na plátky, které poklademe na pórkové rolády. Na povrch rozložíme zbývající bylinkové máslo, okořeníme pepřem a pečeme v troubě při 175°C po dobu asi 30 minut. Obložíme bazalkou a ihned servírujeme. Příloha: nejvhodnější je bageta.


Fotky receptu Gratinované pórkové rolády se šunkou a mozzarellou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Gratinované pórkové rolády se šunkou a
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !