Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 07.02. 2025
Dnes má svátek Veronika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vuřtguláš

Vuřtguláš
5. 11. 2007 Uzeniny +++_______
Příprava receptu Vuřtguláš: Na cibuli osmahneme na kostky nakrájený kabanos, přidáme MAGGI Bujox, rajčatový protlak, podlijeme a chvíli dusíme. Po chvilce přidáme mléko se lžičkou hladké mouky a povaříme. Dochutíme solí. . ... …více»

Choucroute garnie alsasské zelí

Choucroute garnie alsasské zelí
5. 11. 2007 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Choucroute garnie alsasské zelí: Zelí dobře propláchněte vodou a dejte stranou. Rozškvařte na másle slaninu, přidejte cibuli a nechte změknout. Přidejte koření, víno, vývar z MAGGI Zlatého uzeného bujónu a zelí. Duste až je zelí ... …více»

Kostičkové špagety se zázvorem

Kostičkové špagety se zázvorem
5. 11. 2007 Uzeniny +++_______
Příprava receptu Kostičkové špagety se zázvorem : Na kostičky nakrájený špek dáme zesklovatět na pánev, přidáme na kostičky nakrájenou šunku. Když šunka lehce zčervená, přidáme asi 1/ lžičky zázvoru a znovu lehce osmahneme. To vše zalijeme 1/4l ... ... …více»

Bramboráky s jablkovo-celerovým kompotem

Bramboráky s jablkovo-celerovým kompotem
4. 11. 2007 Uzeniny +++-______
Příprava receptu Bramboráky s jablkovo-celerovým kompotem: Jablka a celer oloupeme, nakrájíme na malé kostky a vaříme pod poklicí asi 10 minut. Osladíme je, okyselíme citrónovou šťávou a odložíme stranou. Brambory oloupeme, omyjeme a nahrubo nastrouháme. Osol ... …více»

Chalupářský perkelt s houbami

Chalupářský perkelt s houbami
4. 11. 2007 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Chalupářský perkelt s houbami: V hrnci na rozehřátém sádle krátce opečeme nakrájenou uzeninu, přidáme cibuli a česnek a lehce osmahneme. K tomu přidáme nakrájené houby, mletou papriku, sůl, proužky zelené papriky. Podlijeme vývarem ... …více»
 

Fazole mexiko

Fazole mexiko
4. 11. 2007 Uzeniny +++++++___
Příprava receptu Fazole mexiko: Špek nakrájíme na kostičky a vyškvaříme ve vyšší pánvi nebo v hrnci. Na vyškvařeném tuku osmahneme dohněda nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme na kostky nakrájený párek, posypeme chilli con carne, ry ... …více»

Fazole s kari

Fazole s kari
4. 11. 2007 Uzeniny ++++++++++
Příprava receptu Fazole s kari: Slaninu nakrájíme na kostičky a vložíme na pánev s rozpáleným olejem, necháme zesklovatět. Přidáme nakrájené párky a nakrájenou cibuli, když cibule zpění přidáme kečup, sojovou omáčku, sůl, cukr a nec ... …více»

Papriky plněné pěnou se šunkou a olivami

Papriky plněné pěnou se šunkou a olivami
3. 11. 2007 Uzeniny +++++++-__
Příprava receptu Papriky plněné pěnou se šunkou a olivami: Papriky opláchneme a očistíme, horní část odřízneme a nakrájíme na kostičky. Jadérka a stopku vyjmeme. Zbylou menší část kolem stopky nakrájíme společně se šunkou na kostičky, olivy na polovinu. Pomaz ... …více»

Pizza po italsku

Pizza po italsku
3. 11. 2007 Uzeniny +-________
Příprava receptu Pizza po italsku: V misce s vodou rozpustíme droždí a cukr, přidáme přesátou mouku, sůl a promícháme. Na válu posypaném moukou zaděláme těsto dokud není hladké. Vytvoříme kruh a vložíme na plech na pizzu. Těsto potř ... …více»

Čočka se šunkou

Čočka se šunkou
3. 11. 2007 Uzeniny +++++-____
Příprava receptu Čočka se šunkou : Čočku namočíme asi na hodinu do studené vody a v téže vodě ji bez soli povaříme asi 5 minut. Pak vodu slijeme a nahradíme čistou horkou vodou. Dovaříme. Ke konci varu čočku osolíme. V hrnci na oleji ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !