Vložil: | Chrastova |
Porcí: | 1 |
Doba přípravy: | 55 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Choucroute garnie alsasské zelí:
1,5kg kysaného zelí
| 2 lžíce másla
| 4 plátky anglické slaniny
| 2 cibule
| 2 bobkové listy
| 4 hřebíčky
| 20 plodů jalovce
| 2 stroužky česneku
| 1/2l vína
| 1/2l vývaru maggi zlatho uzeného bujonu
| 1kg uzenin
| 1kg brambor
| sůl a pepř
Postup přípravy receptu Choucroute garnie alsasské zelí:
Zelí dobře propláchněte vodou a dejte stranou.
Rozškvařte na másle slaninu, přidejte cibuli a nechte změknout. Přidejte koření, víno, vývar z MAGGI Zlatého uzeného bujónu a zelí. Duste až je zelí poloměkké.
Přidejte brambory, klobásy propíchané vidličkou a duste až jsou brambory měkké. Vyndejte klobásky, nakrájejte je a vraťte do hrnce. Vše promíchejte.
Fotky receptu Choucroute garnie alsasské zelí:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!