Použité suroviny receptu Plněné uzené maso v těstíčku:
4 plátky uzeného masa z kýty
| 1 smetanový sýr
| 1 žloutek
| mletá paprika
| zelená petrželka
| olej na smažení
| těstíčko
| 1/2 dl bílého vína
| 3 vejce
| 60 g hladké mouky
Postup přípravy receptu Plněné uzené maso v těstíčku:
1/2 dl bílého vína, 3 vejce a 60 g hladké mouky smícháme dohromady. Smetanový sýr utřeme se žloutkem, mletou paprikou a nasekanou zelenou petřželkou a směsí potřeme plátky uzeného masa. Přehneme, upevníme párátkem, namočíme do připraveného těstíčka a ihned smažíme v rozehřátém oleji.
Fotky receptu Plněné uzené maso v těstíčku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!