Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 26.11. 2024
Dnes má svátek Artur
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Utopenci v zelí

fotka Utopenci v zelí
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Utopenci v zelí:

500 g kabanosu  | 1 hlávka zelí  | 2 feferonky  |  celý pepř  |  ocet  |  voda  |  bobkový list

Postup přípravy receptu Utopenci v zelí:

Dle chuti si vyberu kabanos nebo nějaké obyčejné párky. Ty oloupu a nakrájím podélně na poloviny. Dále si nahrubo asi tak na půl centimetrové kousky nakrájím syrové zelí (může být bílé i červené nebo oboje).
Do velké sklenice naskládám po vrstvách kabanos a zelí, je možno přidat i feferonky pro ostrou chuť a zaliju připraveným nálevem. Nálev dělám v poměru 1 : 1 voda - ocet. Do nálevu přidávám asi 20 kuliček pepře 10 kuliček nového koření a 4 - 5 kousků bobkového listu a nechám dojít k varu. Po třech až čtyřech dnech jsou utopenci řádně utopení a mohou se konzumovat.


Fotky receptu Utopenci v zelí:

Utopenci v zelí
Utopenci v zelí
Fotky vložil: jirajanka 
Hodnocení receptu Utopenci v zelí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !