Vložil: | jitule123 |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: |
![4.88/10, hlasovalo 16 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4.88/10, hlasovalo 16 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4.88/10, hlasovalo 16 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4.88/10, hlasovalo 16 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4.88/10, hlasovalo 16 -](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-pul.gif) ![4.88/10, hlasovalo 16 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![4.88/10, hlasovalo 16 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![4.88/10, hlasovalo 16 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![4.88/10, hlasovalo 16 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif)
|
Počet hodnocení: | 16 |
|
|
Použité suroviny receptu Zapečený květák s uzeným masem :
1 větší květák
| 500 g uzeného bůčku
| 2 stroužky česneku
| sůl, pepř
| 1 cibule
| 3 vejce
| vegeta speciál
| máslo
| strouhanka
Postup přípravy receptu Zapečený květák s uzeným masem :
Květák uvaříme v osolené vodě dopoloměkka, dáme okapat a pak rzosekáme nadrobno. Maso také nasekáme nadrobno. V kastrolu zpěníme na másle cibuli. Přidáme květák a maso, promícháme, osolíme a opepříme. Vejce rozšleháme, přidáme do nich vegetu speciál, osolíme a vmícháme ještě lžíci strouhanky. Nalijeme na květák s masem a dáme do trouby péct. Pečeme asi 25-35 minut, až pokrm vytvoří na povrchu růžovou kůrčičku. Podáváme horké.
Fotky receptu Zapečený květák s uzeným masem :
Fotky vložil: evabel,tajnostii,Natural,lemurka