![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
12. 04. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové nudličky na víně, se žampiony a paprikou: Maso nakrájíme na nudličky. Osolíme, opepříme a necháme chvíli odležet. Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky, papriku nakrájíme na nudličky.
Maso zprudka osmahneme na oleji, dochutíme worcesterem, ... …více»
|
![]() |
12. 04. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové máslové řízky: V pekáči orestujeme cibuli nakrájenou na proužky.
Maso naklepeme, okořeníme solí, pepřem, mletou paprikou a zaprášíme moukou.
Na pánvičce s olejem maso z obou stran opečeme a skládáme do pekáče na p ... …více»
|
![]() |
12. 04. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové plátky s cibulí v alobalu: Maso naklepeme a osolíme a opepříme. Nachystáme si čtyři kousky alobalu. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka.
Na každý alobal dáme plátek másla, plátek masa a poklademe kolečky cibule. Alobal dobř ... …více»
|
![]() |
11. 04. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Srbské kotletky: Kotlety naklepeme, osolíme, okořeníme pepřem, paprikou a kari kořením. Opečeme po obouch stranách, přidáme cibuli, čerstvé houby a nakonec hotové lečo. Dochutíme sojovou omáčkou. ... ... …více»
|
![]() |
11. 04. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Špagety se zeleninou a vepřovým masem: Na oleji zpěníme cibuli a přidáme na malé kousky nakrájené maso. Orestujeme, přidáme česnekový pepř, sůl, grilovací koření, trochu vody a chvíli podusíme.
Potom přidáme mraženou zeleninu a dusíme dom ... …více»
|
![]() |
11. 04. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Opilá vepřová pochoutka: Osolíme a opepříme, maso opečeme na rozpáleném oleji, přidáme česnek, petrželku a zalijeme vínem. Pečeme v troubě. ... ... …více»
|
![]() |
9. 04. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Špízy z krkovičky, klobásy, žampiónů a zeleniny : Krkovici a zeleninu očistíme a osušíme. Maso a špek nakrájíme na kostky, klobásku na kolečka, malé cibulky nakrájíme na šestiny a papriky na čtverečky. Švestky spaříme, osušíme a každou zabalíme do pl ... …více»
|
![]() |
9. 04. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Opilá vepřová: Maso v celku posolíme, opepříme, pomoučíme, zprudka opečeme, přidáme na plátky krájený česnek, za chvíli přidáme petržel a zalijeme červeným vínem, necháme povařit Pečeni přendáme do pekáče, zalijeme ... …více»
|
![]() |
9. 04. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ruské Azu: Maso nakrájíme na hranolky, opečeme. Přimícháme nakrájenou okurku, feferonku, zaprášíme moukou a sladkou
paprikou. Podlijeme kečupem, vodou, osolíme, opepříme podusíme do měkka. Podáváme s bramborem, ... …více»
|
![]() |
9. 04. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Gurmánská muškalica: Maso nakrájíme na kostičky o hraně 1 cm, osolíme a na rozehřátém oleji v kastrolu zprudka opečeme.
Maso vyjmeme, přidáme pokrájenou cibuli, zpěníme, přidáme pepř, sladkou papriku a chvíli osmahneme.
... …více»
|