![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
8. 04. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Máslové řízky: V pekáči orestujeme cibuli nakrájenou na proužky a na chvíli odložíme. Maso naklepeme, okořeníme (sůl, pepř, mletá paprika) a zaprášíme moukou. Na pánvičce s olejem maso z obou stran opečeme a skládám ... …více»
|
![]() |
8. 04. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kotlety na rýži: Řízky z obou stran osolíme, opepříme a lehce naklepeme.
Rýži propláchneme a necháme okapat.
Na rozpáleném oleji osmažíme nadrobno pokrájenou cibuli. Těsně před zrůžověním k ní přidáme rýži a za st ... …více»
|
![]() |
8. 04. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pikant kotlety v alobalu: Plátky masa lehce naklepeme, z obou stran osolíme, opepříme a potřeme hořčicí.
Nastříháme tolik kusů alobalu, kolik je kotlet. Alobal potřeme máslem, položíme kotletu, pokryjeme ji kolečky cibule, z ... …více»
|
![]() |
8. 04. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová panenka s pórkem a zázvorem: Maso nakrájíme na nudličky. Maso promícháme s kukuřičným škrobem.
Do velké pánve, nejlépe do woku, nalijeme hodně oleje, rozpalíme ho a vhodíme do něj nudličky masa.
Maso smažíme necelou 1 minutu ... …více»
|
![]() |
8. 04. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Malé chutné překvapení: Řízky naklepeme, osolíme, opepříme. Na pánvi rozehřejeme olej a maso z obou stran osmahneme. Podlijeme vodou a udusíme doměkka. Z vajec připravíme volské oká. Vychlazené řízky natřeme hořčicí, na každ ... …více»
|
![]() |
8. 04. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněný bavorský řízek: Na trošce oleje připravíme míchaná vejce ze 2 vajec. Přidáme nadrobno nasekanou šunku, brynzu, sůl, pepř, papriku a dobře promícháme. Řízky nakrojíme tak, aby vznikla kapsa. Osolíme je a naplníme přip ... …více»
|
![]() |
8. 04. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Žebrácké řízky: Maso pokrájíme na 5 řízků, naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. V pánvi rozehřejeme olej, řízky prudce osmahneme a přendáme na tukem vymazaný plech. Každý řízek natřeme hořčicí, posypeme na ... …více»
|
![]() |
8. 04. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Tatranská živáňská: Maso pokrájíme na řízky, mírně naklepeme. Protlak, hořčici a paprikovou pomazánku smícháme, přidáme sůl, pepř, karí, mletou papriku, worcester a dobře promícháme. Polovinou směsi natřeme řízky a nechá ... …více»
|
![]() |
8. 04. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlety s rokfortovou omáčkou: Kotlety ostrým nožem nařežeme tak, aby vznikla kapsa. Do každé vložíme očištěný pór obalený v slanině a uzavřeme grilovací ihlou.
Maso osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Na pánvi rozehřejeme olej, ... …více»
|
![]() |
8. 04. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Segedínský gulášek: Na sádle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso, opepříme a posypeme paprikou.
Maso orestujeme a pak podlijeme vodou, cca 1/4 l.
Občas promícháme a dusíme do poloměkka, ... …více»
|