![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
1. 04. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové maso s dušenou zeleninou: Na rozpáleném oleji orestujeme na kostky nakrájenou cibuli dorůžova. Maso umyjeme, odblaníme a nakrájíme na kostky, pak ho osolíme a opepříme, přidáme k cibuli, a ze všech stran orestujeme. Po chvíli ... …více»
|
![]() |
1. 04. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové na česneku: Do pekáče dáme olej, na větší kostičky nakrájenou cibuli, maso na kostičky nebo na plátky nakrájené, 4 paličky utřeného česneku, sóju a koření. Vše podlijeme vodou cca 0,75 vody a dáme zapéci do troub ... …více»
|
![]() |
1. 04. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové maso s celerovou omáčkou: Maso naklepeme, pomažeme hořčicí, osolíme a opepříme. Dáme smažit na olej s máslem. Osmahneme, zalijeme vodou, dáme rozpustit masox, přidáme šťávu z citrónu a na kostičky pokrájený celer dusíme dokud ... …více»
|
![]() |
1. 04. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové koleno na zelenině: Kolena důkladně očistíme, kůži ponecháme, jen ji na několika místech do hloubky nařízneme. Do zářezů vetřeme směs z jemně nasekané cibule, soli, pepře, hořčice a oleje. Kolena necháme v lednici do 2. ... …více»
|
![]() |
31. 03. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Řízky s majoránkou: Řízky naklepeme, osolíme a obalujeme v hladké mouce a vejci rozšlehaném s majoránkou a opět v hladké mouce a zase ve vajíčku. Řízky tak nabudou. Smažíme na oleji. ... ... …více»
|
![]() |
31. 03. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněný bok nastudeno: Nejprve se připraví masová nádivka (fáš). Vepřový ořez dvakrát umeleme, přidáme koření, smetanu, vejce a vyšleháme do jemné pěny. Vmícháme kostičky uzeného, slaninu i sekanou petrželku. Do boku proříz ... …více»
|
![]() |
31. 03. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněná krkovice kysaným zelím: Plátky slaniny ogrilujeme dozlatova. Krkovici nakrájíme na silné dvoucentimetrové plátky a prokrojíme do nich kapsu. Krkovici zlehka naklepeme a dáváme pozor, abychom ji nepotrhali. Kapsu zevnitř potř ... …více»
|
![]() |
31. 03. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Opékané vepřové koleno: Očištěné koleno dáme do vařící vody a hodinu vaříme. Koleno vyjmeme, vykostíme, nakrájíme na plátky, obalíme ve vejci rozšlehaném se solí a solamylem a smažíme po obou stranách asi 10 minut. Při jídle ... …více»
|
![]() |
31. 03. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mexické fazole s vepřovým masem: Cibuli nakrájenou na půlkolečka orestujeme na oleji, přidáme na kostičky nakrájenou slaninu a vepřové maso a zprudka opékáme, když je maso osmažené do růžova přidáme nakrájené chilli papričky, fazole ... …více»
|
![]() |
31. 03. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Medailonky z vepřové panenky: Maso nakrájejte napříč na 8 vyšších špalíčků a každý obalte plátkem slaniny. Svažte kuchyňským provázkem nebo silnou bílou nití a poprašte solí a pepřem. Na větší pánvi rozehřejte na vyšším plameni ol ... …více»
|