![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
18. 04. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové špízy s pestem a rajčetem: 600 g vepřové panenky nakrájejte na kostky, 24 rajčátek (nejlépe soudečkových) a 3 šalotky napíchejte na osm špejlí. Potřete 2 lžícemi olivového oleje smíchanými s 1 prolisovaným stroužkem č ... …více»
|
![]() |
18. 04. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Mrkev s vepřovým masem: Mrkev očistíme a nastrouháme na hrubém struhadle.
Maso očistíme a nakrájíme na kostičky. V papiňáku rozehřejeme olej, osmahneme cibulku, přidáme maso, osolíme a uvaříme doměkka. Když je maso měkké př ... …více»
|
![]() |
18. 04. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Nudlový nákyp s vepřovým masem: Maso nakrájíme na kostky. Na pánvi rozehřejeme olej, maso orestujeme a vytáhneme. Rajčata oloupeme a nakrájíme na kostky. V rozpeku osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme česnek nakrájený na plátky, hoř ... …více»
|
![]() |
18. 04. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Panenka plněná karotkou a slaninou na šalvěji: Karotku nakrájíme na podélné tenké plátky. Slaninu nakrájíme na tenké proužky.
Vepřovou panenskou svíčkovou očistíme, omyjeme a osušíme. Potom do ní podélným řezem vytvoříme kapsu, kterou uvnitř osol ... …více»
|
![]() |
18. 04. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Špízy z vepřového masa se slaninou: Maso a anglickou slaninu nakrájíme na kostky. Cibuli na půlměsíčky.
Střídavě napichujeme na špejle nebo grilovací jehly. Do misky dáme 5 lžic oleje, 5 lžic koření na kuře, 3 lžíce grilovacího koření. ... …více»
|
![]() |
18. 04. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Valašský točenec: Maso nakrájíme proti vlasu a jemně naklepeme. Osolíme, opepříme a potřeme prolisovaným česnekem. Poklademe klobásou, očištěnou kapií, feferonky, cibuli na kolečka, zatočíme do závitku můžeme omotat i ... …více»
|
![]() |
18. 04. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pudláky nadívané prejtem: Stejně velké brambory dobře očistíme, jsou lepší vetší. Osušíme, dáme na plech do rozpálené trouby a pečeme do měkka. To poznáme tak, že nám povrch brambor začne praskat. Nahoře brambory odřízneme a v ... …více»
|
![]() |
17. 04. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Chrapůnské uzené: Z předvařené uzené pečeně krájíme plátky a opečeme na malém množství oleje. Zvlášt podusíme cibuli, kapii, okurky, rajčata, feferonky osolíme a ochutíme kořením. Na topinku dáme uzené a přelijeme směs ... …více»
|
![]() |
17. 04. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové řízky v alobalu s klobásou: Řízky vyklepeme, osolíme, opepříme a posypeme mletou paprikou. Kusy alobalu pokapeme olejem, na alobal rozložíme kolečka brambor a navrch položíme řízek. Na každý plátek masa položíme tenké plátky sla ... …více»
|
![]() |
17. 04. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřový bůček se zelím a jablkem: Maso omyjeme, osušíme, vrchní kožu nařežeme, osolíme, posypeme kmínem a podlijeme trochou vody, přikryté dáme péct. Zelí nakrájíme, osolíme a přidáme k masu upečenému do poloměkka. Podlijeme vínem a p ... …více»
|