![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
31. 03. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Řízky naopak s chilli: Vepřové plátky naklepeme, osolíme, dobře přitlačíme strouhankou a vložíme do vajíčka. Hned je vložíme na rozpálený olej a smažíme dozlatova po obou stranách.
Řízky naopak vložíme do pekáče a maso pře ... …více»
|
![]() |
31. 03. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlety s gulášem: Kotlety osolit, opepřit, pomazat hořčicí, zalít olejem a nechat do 2. dne v lednici, pak je opečeme na oleji a přidáme do gulášového základu. Na oleji osmažíme cibuli, přidáme kmín, ještě chvíli smaží ... …více»
|
![]() |
31. 03. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlety podle šenkýřky: V každé kotletě uděláme kapsu, osolíme, opepříme, naplníme směsí uzeného a zelí, kraj kotlety sklepneme paličkou, dáme na vymaštěný pekáč a pečeme asi 1 hod., přeléváme pivem, ke konci pečení vypečeno ... …více»
|
![]() |
31. 03. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Katova pomsta: Na nudličky nakrájenou kýtu ochutíme vegetou a ďábelským kořením. Zmraženou zeleninu v troše horké vody necháme povolit. Maso zprudka orestujeme na pánvičce a pak zalijeme lehce rozmrazenou zeleninou ... …více»
|
![]() |
30. 03. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlety na švestkách: Kotlety posolíme a opečeme na oleji. Maso vyndáme a do výpeku nasypeme rozpůlené švestky. Po chvíli přidáme víno. Opepříme a osolíme. Vložíme kotlety. Na plech dáme ciabaty pokladené plátky čedaru a n ... …více»
|
![]() |
30. 03. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hastrmanovy steaky: Maso naporcujeme na plátky, u vepřových steaků nařízneme kraje. Okořeníme steakovým kořením a vegetou. Na větší pánvi rozpálíme olej a maso zprudka orestujeme, z každé strany cca 3 minuty. Přidáme na ... …více»
|
![]() |
30. 03. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Guláš pekelník: Na pánvičce zprudka orestujeme na kousky nakrájené vepřové plecko, které před tím mírně posypeme vegetou. Přidáme cibulku, kterou mírně orestujeme a maso s cibulí zalijeme vodou. Přidáme nové koření, ... …více»
|
![]() |
30. 03. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Guláš švarného myslivce: Maso a cibuli nakrájíme na kostky. Cibuli pak necháme na sádle zesklovatět. Přidáme maso a krátce ze všech stran opečeme. Osolíme, opepříme, přidáme další koření. Zaprášíme moukou a podlijeme vodou, d ... …více»
|
![]() |
30. 03. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bůček se salámovo-vaječnou náplní: Maso umelte, přidejte smetanu, mletý pepř, nastrouhaný muškátový oříšek, Vegetu a sůl. Hmotu dobře propracujte a nechte v lednici do druhého dne. Masovou směs rozetřete na potravinářskou fólii. Navrc ... …více»
|
![]() |
30. 03. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bůček s ořechovou náplní: Bůček omyjte, kůži nařežte do mřížky a ve středu maso nařízněte tak, aby vznikla kapsa. Zevnitř i na povrchu osolte. Žemle nakrájejte na kostičky, zalijte teplým mlékem, přidejte rozšlehaná vejce, n . ... …více»
|