![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
7. 02. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Opilé prasátko: Vepřové maso omyjeme a osušíme. Pečeni dobře osolíme a opepříme. Do pekáče nalijeme olej. Když je dostatečně rozpálený, orestujeme na něm na plátky nakrájený česnek. Na opečený česnek položíme vepřové ... …více»
|
![]() |
7. 02. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Guláš lesníka Arnošta: Příprava gulášové šťávy
Na rozehřátém tuku orestujeme jemně nasekanou cibuli. Jakmile cibule zezlátne, zaprášíme ji hladkou moukou a paprikou a vše důkladně zalijeme vývarem nebo vodou. Do vzniklé jí ... …více»
|
![]() |
7. 02. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kořeněná kotleta s rýží: Rýži dejte vařit podle návodu na obalu. Olej v pánvi rozehřejte, část vlijte do misky a promíchejte s kořením i melasou. Ve směsi obalte maso, osolte ho a opepřete. Pak kotlety osmahněte; z každé stra ... …více»
|
![]() |
6. 02. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Uzené maso plněné: Do masa ostrým nožem prořízneme kapsu, naplníme ji rozdrobeným sýrem, nasekanými vejci a nasekanou petrželkou. Maso spíchneme jehlou nebo ho sešijeme. Opepříme, okmínujeme, narovnáme do pekáčku, přidá ... …více»
|
![]() |
6. 02. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové nudličky s žampiony: Vepřové maso očistíme a nakrájíme na nudličky. Osolíme, opepříme a zprudka orestujeme na oleji.
Pórek očistíme a nakrájíme na kolečka.
Žampiony a sterilovanou zeleninu slijeme a necháme okapat, použ ... …více»
|
![]() |
5. 02. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečená krkovice: Mírně naklepané plátky krkovice osolím a opepřím. Vložím do zapékací mísy. Na krkovici naskládám postupně šunku a anglickou slaninu a celé to zaliji malou skleničkou zeleninového leča. Misku ... ... …více»
|
![]() |
5. 02. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Židovská jehla: Maso nakrájíme na menší úzké proužky a rozklepeme natenko. Z jedné strany posypeme pepřem a potřeme česnekem. Každý kousek smotáme okořeněnou stranou dovnitř. Zvenku potřeme olejem a posypeme grilovac ... …více»
|
![]() |
5. 02. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové na pepři: Vepřové maso nakrájíme na tenké nudličky a na oleji (nejlépe olivovém) zprudka osmahneme. Zmírníme plamen a maso osolíme, opepříme a po chvilce trochu podlijeme vodou, přiklopíme pokličkou a necháme z ... …více»
|
![]() |
4. 02. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Maso v dokonalém sósu: Hodinu před vařením dejte na talířek plátky masa, potřete je maličkým množstvím oleje, posypejte bylinkami. Do pánve na minimální množství oleje dejte pokrájenou cibuli a česnek, na to odleželé plátky ... …více»
|
![]() |
4. 02. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové s mrkví a koprem: Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Vepřové maso očistíme a rozkrájíme na nudličky. Mrkev očistíme a nasekáme na půlkolečka.
Do hrnce dáme olej, který necháme zahřát, přidáme nakrájenou cibuli, kte ... …více»
|