Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.09. 2024
Dnes má svátek Berta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Domácí vepřovka

Domácí vepřovka
4. 02. 2009 Vepřové maso +_________
Příprava receptu Domácí vepřovka: Bůček (mastnější) si nakrájíme na kostky o velikosti 3x3cm, ochutíme ingrediencemi vkládame do papinového hrnce a 1hod necháme vařit. Až to máme uvařeno, přímo v hrnci maso rozšťoucháme šťouchadlem na ... …více»

Zapečené kotlety se sýrem

Zapečené kotlety se sýrem
4. 02. 2009 Vepřové maso ++++++____
Příprava receptu Zapečené kotlety se sýrem: Kotlety naklepeme a osolíme. Vložíme na pekáč (nebo do remosky) s olejem. Posypeme sýrem a ke krajům nalijeme trochu smetany. Posypeme mletou paprikou. Pečeme cca 40 minut do zlatova. Podáváme s bramb ... …více»

Rychlá směs na těstoviny

Rychlá směs na těstoviny
3. 02. 2009 Vepřové maso +++++++-__
Příprava receptu Rychlá směs na těstoviny: Na trošce sádla orestujeme cibuli, přidáme sladkou papriku a vepřovou konzervu a krátce podusíme. Dále přidáme mraženou zeleninu, kečup, česnek a ostatní koření. Krátce podusíme. Podáváme s těstovinam ... …více»

Vepřový guláš v tlakáči

Vepřový guláš v tlakáči
3. 02. 2009 Vepřové maso +++_______
Příprava receptu Vepřový guláš v tlakáči: Cibuli osmahneme do tmava, přidáme kmín, mletou papriku a maso. Rychle orestujeme. Zalijeme vodou a přidáme pepř, majoránku, masox, chilli. V tlakáči dusíme cca 30 min. a necháme ještě 40 - 60 min. do ... …více»

Žampionové vepřové

Žampionové vepřové
3. 02. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Žampionové vepřové: Cibuli osmažíme, přidáme na kostičky nakrájené maso. Orestujeme, osolíme a opepříme. Dusíme pod pokličkou cca 15 minut. Přilijeme 0,5 l horké vody, přidáme masox, celý pepř, nové koření a vaříme na mí ... …více»
 

Chutné vepřové kotletky

Chutné vepřové kotletky
3. 02. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Chutné vepřové kotletky: Vepřové plátky opláchneme, očistíme a z obou stran naklepeme. Každý plátek poprášíme jedlou sodou, osolíme a okořeníme sušeným mletým česnekem. Sodu i koření na maso rukou natiskneme. Plátky narovnáme ... …více»

Vepřové koleno tropico

Vepřové koleno tropico
2. 02. 2009 Vepřové maso +++_______
Příprava receptu Vepřové koleno tropico: Pomerančovou šťávu, sójovou omáčku, med, prolisovaný česnek a pepř smícháme. Touto směsí potřeme maso a dáme péci do trouby. Během pečení podléváme troškou vody, přeléváme vypečenou šťávou, potíráme z ... …více»

Bakoňské kotlety se šlehačkou

Bakoňské kotlety se šlehačkou
2. 02. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Bakoňské kotlety se šlehačkou: Okraje kotlet nařízneme, aby se nekroutily. Pak je naklepeme osolíme, opepříme, obalíme v mouce a prudce opečeme po obou stranách na sádle zároveň se špalíčkama slaniny. Podlijeme a dusíme. Zbylou sl ... …více»

Extra maso na špagety

Extra maso na špagety
1. 02. 2009 Vepřové maso ++++++____
Příprava receptu Extra maso na špagety: Vepřové maso nakrájíme na kostičky, lepší je pomlít, osmahneme asi 3 min. na oleji, přidáme ostatní koření, sůl, pepř a vodu, papiňák uzavřeme a dusíme asi 30 minut, pak vyjmeme z papiňáku a necháme u ... …více»

Dobytkářský guláš

Dobytkářský guláš
1. 02. 2009 Vepřové maso ++++______
Příprava receptu Dobytkářský guláš: Vepřové maso nakrájíme na nudličky, opečeme na tuku, přidáme na kostky nakrájenou slaninu, cibuli, chilli papričky a papriky. Směs na guláš rozmícháme ve vlažné vodě, přivedeme do varu a necháme 5 min ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !