![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
15. 02. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečený řízek se sýrem: Slaninu nakrájíme na tenké proužky, vložíme do pánve, přidáme nakrájenou cibuli a zlehka osmahneme. Do jednotlivých plátků vepřové kýty uděláme otvor (kapsu), kterou vyplníme připravenou směsí.
Řízek ... …více»
|
![]() |
15. 02. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Špíz z hlívy ústřičné: Malé hlívy použijeme celé, velké rozkrojíme (ne na moc malé kousky, pak se při napichování rozpadají), můžeme lehce posolit a popepřit. Vepřové maso nakrájíme na plátky cca 3-4 mm, naklepeme ... ... …více»
|
![]() |
15. 02. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zelenina s vepřovým masem: Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na hranolky. Osolíme, okořeníme citronovým pepřem. V pánvi ohřejeme 300 ml zeleninového vývaru, maso v něm asi 6-8 min. podusíme a vyjmeme.
Mrkev omyjeme, oloupeme, ... …více»
|
![]() |
15. 02. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Žebírko v pikantní omáčce: Nejprve žebírko upečeme dozlatova (asi 25 minut) a slijeme omastek. Kakao smícháme s moukou, kmínem, paprikou a přidáme oregano, sůl, pepř, vodu, med. Tímto zalijeme žebírko a pečeme ještě asi 30 minu ... …více»
|
![]() |
14. 02. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapusta s bůčkem a sýrem: Kapustu uvaříme, dobře vymačkáme a nakrájíme.
Bůček nakrájíme na kostky a na pánvi usmažíme dozlatova.
Bůček přidáme ke kapustě a směs řádně osolíme. Všechno smícháme a uložíme do vymazaného pekáče. ... …více»
|
![]() |
14. 02. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové kotlety po cikánsku: Kotlety opláchneme, osušíme, jemně naklepeme a poprášíme solí, pepřem a pálivou paprikou. Na větší pánvi si rozpálíme trochu oleje a kotlety usmažíme pět minut z každé strany. Pak je zabalíme do al . ... …více»
|
![]() |
14. 02. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapečená rýže s vepřovým masem: Rýži uvaříme podle návodu, tak aby byla tvrdší, brokolici velmi krátce povaříme. Čočku uvaříme ne do příliš měkka, maso nakrájíme na nudličky a osmažíme na oleji. Všechny suroviny promícháme, uložíme ... …více»
|
![]() |
14. 02. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové s nádechem meduňky: Maso nakrájíme na plátky, jemně naklepeme, poprášíme pepřem a solí a osmahneme ji na másle. Pak maso vyndáme, na stejnou pánev hodíme cibuli nakrájenou na tenká půlkolečka, zesklovatíme, přihodíme ja ... …více»
|
![]() |
14. 02. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové koleno se zázvorem: Vepřová kolena natřeme solí, pepřem, pokapeme citronovou šťávou, propícháme vidličkou a dáme přes noc přikrytá do lednice. Sušené houby zalijeme vodou a odložíme také přes noc. Další den dáme kolena ... …více»
|
![]() |
14. 02. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová roláda s jatýrky: Vepřové rozřízneme tak, aby vznikl tenký plát, který osolíme a opepříme. Na másle osmahneme cibuli, přidáme játra, chvíli podusíme a pak spolu se slaninou umeleme. Promícháme s vejcem, strouhankou, po ... …více»
|