Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.09. 2024
Dnes má svátek Berta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Babicovy dobroty - smažený bůček

Babicovy dobroty - smažený bůček
27. 01. 2009 Vepřové maso ++++++____
Příprava receptu Babicovy dobroty - smažený bůček: Plátky bůčku naložíme v rýžovém víně. Kdo nesežene rýžové víno, může použít třeba suché sherry. Přidáme sojovou omáčku a kari, zamícháme a trochu osolíme. Vložíme plátky masa a necháme přibližně dvě h ... …více»

Babicovy dobroty - tyrolská pánev

Babicovy dobroty - tyrolská pánev
27. 01. 2009 Vepřové maso +++++_____
Příprava receptu Babicovy dobroty - tyrolská pánev: Krkovičku nakrájíme na nudličky, vložíme do pánve s rozpáleným olejem a zrychla opečeme. Trošku osolíme a opepříme. Přidáme nakrájenou cibuli a po chvíli i uvařené spätzle. Posypeme nastrouhaným eidam ... …více»

Babicovy dobroty - moravský vrabec paní Simony z Děčína

Babicovy dobroty - moravský vrabec paní Simony z Děčína
27. 01. 2009 Vepřové maso +++++_____
Příprava receptu Babicovy dobroty - moravský vrabec paní Simony z Děčína: Maso nakrájíme na kostky, přidáme sůl, kmín, pepř, prolisovaný česnek a pořádně promícháme. Je dobré maso nechat 4–6 hodin odležet. Maso dáme do trouby, přiklopíme a necháme 30–45 minut dusit. Potom m ... …více»

Babicovy dobroty - žebírka na medu

Babicovy dobroty - žebírka na medu
27. 01. 2009 Vepřové maso +++++-____
Příprava receptu Babicovy dobroty - žebírka na medu: Nakrájíme žebra na větší kousky, použít můžeme i kousky plecka, prosolíme, posypeme paprikou, opepříme a na závěr zalijeme medem. Poté zalijeme vodou, dáme do trouby a pečeme na 180 stupňů. Maso stále ... …více»

Vepřové nudličky s čínskou zeleninou

Vepřové nudličky s čínskou zeleninou
27. 01. 2009 Vepřové maso +++++-____
Příprava receptu Vepřové nudličky s čínskou zeleninou: Do keramické nádoby pomalého hrnce vysypeme mraženou čínskou zeleninu a podlejeme skleničkou horké vody. Maso lehce naklepeme a nakrájíme na tenké nudličky. Jen z lehka jej obalíme v hladké mouce a př ... …více»
 

Vepřové v tomatové omáčce

Vepřové v tomatové omáčce
27. 01. 2009 Vepřové maso +++++_____
Příprava receptu Vepřové v tomatové omáčce: Maso zbavíme tuhých blan a nakrájíme na stejně silné plátky. Do keramické nádoby pomalého hrnce vlijeme tomatovou šťávu (džus), přidáme bazalku, skořici, worchestrovou omáčku, na drobné kousky nasek . ... …více»

Vepřové na žampiónech a paprice

Vepřové na žampiónech a paprice
27. 01. 2009 Vepřové maso +++++++++-
Příprava receptu Vepřové na žampiónech a paprice: Na oleji zpěníme cibuli. Přidáme maso nakrájené na kostky a osmahneme. Přidáme česnek, pepř, gulášové kostky, sladkou papriku a malinko podlijeme. Přidáme žampóny a papriku nakrájené na proužky. Zalij ... …více»

Svátková vepřová se zelím a bramboráčky

Svátková vepřová se zelím a bramboráčky
26. 01. 2009 Vepřové maso +++++++-__
Příprava receptu Svátková vepřová se zelím a bramboráčky: Krkovičku nakrájíme na plátky, naklepeme, osolené a opepřené opečeme na rozpáleném tuku. Uschováme do tepla. Brambory nastrouháme, vymačkáme vodu, dáme do mísy, přidáme vejce, třený česnek, majoránku ... …více»

Vepřové pečené koleno s kysaným zelím

Vepřové pečené koleno s kysaným zelím
26. 01. 2009 Vepřové maso +-________
Příprava receptu Vepřové pečené koleno s kysaným zelím: Na očištěných vepřových kolenech nařežeme kůži až do masa, ze všech stran osolíme, okmínujeme a potřeme lisovaným česnekem. Cibuli nakrájíme na klínky, vložíme na dno pekáče, na ni vepřová kolena, po ... …více»

Vepřový guláš s fazolemi

Vepřový guláš s fazolemi
26. 01. 2009 Vepřové maso ++++++++++
Příprava receptu Vepřový guláš s fazolemi: Maso nakrájíme na kostky. Cibuli a česnek nakrájíme na kostičky. Červené sterilované fazole necháme okapat. Slaninu nakrájíme na malé kostičky. Na oleji necháme rozškvařit slaninu. Potom přidáme cibu ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !