![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
27. 01. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Babicovy dobroty - smažený bůček: Plátky bůčku naložíme v rýžovém víně. Kdo nesežene rýžové víno, může použít třeba suché sherry. Přidáme sojovou omáčku a kari, zamícháme a trochu osolíme. Vložíme plátky masa a necháme přibližně dvě h ... …více»
|
![]() |
27. 01. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Babicovy dobroty - tyrolská pánev: Krkovičku nakrájíme na nudličky, vložíme do pánve s rozpáleným olejem a zrychla opečeme. Trošku osolíme a opepříme. Přidáme nakrájenou cibuli a po chvíli i uvařené spätzle. Posypeme nastrouhaným eidam ... …více»
|
![]() |
27. 01. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Babicovy dobroty - moravský vrabec paní Simony z Děčína: Maso nakrájíme na kostky, přidáme sůl, kmín, pepř, prolisovaný česnek a pořádně promícháme. Je dobré maso nechat 4–6 hodin odležet. Maso dáme do trouby, přiklopíme a necháme 30–45 minut dusit. Potom m ... …více»
|
![]() |
27. 01. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Babicovy dobroty - žebírka na medu: Nakrájíme žebra na větší kousky, použít můžeme i kousky plecka, prosolíme, posypeme paprikou, opepříme a na závěr zalijeme medem. Poté zalijeme vodou, dáme do trouby a pečeme na 180 stupňů. Maso stále ... …více»
|
![]() |
27. 01. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové nudličky s čínskou zeleninou: Do keramické nádoby pomalého hrnce vysypeme mraženou čínskou zeleninu a podlejeme skleničkou horké vody. Maso lehce naklepeme a nakrájíme na tenké nudličky. Jen z lehka jej obalíme v hladké mouce a př ... …více»
|
![]() |
27. 01. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové v tomatové omáčce: Maso zbavíme tuhých blan a nakrájíme na stejně silné plátky. Do keramické nádoby pomalého hrnce vlijeme tomatovou šťávu (džus), přidáme bazalku, skořici, worchestrovou omáčku, na drobné kousky nasek . ... …více»
|
![]() |
27. 01. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové na žampiónech a paprice: Na oleji zpěníme cibuli. Přidáme maso nakrájené na kostky a osmahneme. Přidáme česnek, pepř, gulášové kostky, sladkou papriku a malinko podlijeme. Přidáme žampóny a papriku nakrájené na proužky. Zalij ... …více»
|
![]() |
26. 01. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Svátková vepřová se zelím a bramboráčky: Krkovičku nakrájíme na plátky, naklepeme, osolené a opepřené opečeme na rozpáleném tuku. Uschováme do tepla.
Brambory nastrouháme, vymačkáme vodu, dáme do mísy, přidáme vejce, třený česnek, majoránku ... …více»
|
![]() |
26. 01. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové pečené koleno s kysaným zelím: Na očištěných vepřových kolenech nařežeme kůži až do masa, ze všech stran osolíme, okmínujeme a potřeme lisovaným česnekem.
Cibuli nakrájíme na klínky, vložíme na dno pekáče, na ni vepřová kolena, po ... …více»
|
![]() |
26. 01. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřový guláš s fazolemi: Maso nakrájíme na kostky. Cibuli a česnek nakrájíme na kostičky. Červené sterilované fazole necháme okapat. Slaninu nakrájíme na malé kostičky.
Na oleji necháme rozškvařit slaninu. Potom přidáme cibu ... …více»
|