![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
25. 09. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Řízky marinované ve vejci s česnekem: Kýtu nakrájíme na řízky a naklepeme. 2 vejce rozšleháme se solí, pepřem a prolisovaným česnekem. Řízečky ve směsi namočíme a v uzavřené nádobě dáme na 24 hodin do ledničky. Poté obalíme v mouce, ...
... …více»
|
![]() |
25. 09. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová krkovice na cibuli a pórku: Plátky z krkovice naklepeme, osolíme, opepříme. Na sádlo rozehřáté v tlakovém hrnci rozložíme cibuli pokrájenou na kolečka, pórek pokrájený na plátky, osolíme, opepříme, poprášíme zázvorem a poklademe ... …více»
|
![]() |
25. 09. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Džuveč s masem a houbami : Drobně pokrájenou cibuli zpěníme na sádle, přidáme na malé kostičky pokrájené maso, zalijeme je vývarem tak, aby bylo potopeno, osolíme, vmícháme rajčatový protlak a dusíme, až je maso téměř měkké. Po ... …více»
|
![]() |
25. 09. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové maso dušené s růžičkovou kapustou: Vepřové maso pokrájené na kostky osmahneme na sádle v tlakovém hrnci, vyjmeme a na sádle zpěníme drobně pokrájenou cibuli. Přidáme zpět maso, osolíme, opepříme, podlijeme čtvrt litrem vody, hrnec uzav ... …více»
|
![]() |
25. 09. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřová pečeně s brambory: Vepřovou pečeni osolíme, opepříme, vložíme do pekáčku, obložíme ji drobně pokrájenou cibulí, podlijeme vínem, přiklopíme vrchním dílem pekáčku a pečeme půl hodiny. Podle potřeby maso podléváme horkou ... …více»
|
![]() |
25. 09. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Maso strejdy námořníka: Kýtu omyjeme,osušíme a nakrájíme na nudličky.
Cibule a feferonku očistíme a nasekáme nadrobno. Maso smícháme se zeleninou, přidáme koření, cukr, olej, žloutek, maggi, sůl, pepř. Vše důkladně promích ... …více»
|
![]() |
24. 09. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Citronové kuličky z vepřového: 1. Prohněťte přísady (s výjimkou olivového oleje) na těsto. Pokud by výsledná směs byla příliš suchá, přidejte ještě trochu citronové šťávy.
2. Olivový olej rozpalte na pánvi. Z důkladně zpracované ... …více»
|
![]() |
24. 09. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kari kotlety: Vše rozšlehat (ve šlehači), každou kotletu v marinádě namočit, narovnat do misky, a zbytkem marinády zalít a nechat dva dny uležet v lednici. Poté smažit na oleji.
přílohy: hranolky, vařené brambor ... …více»
|
![]() |
24. 09. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová roláda s kapustovými listy: Kapustové listy vložte do vroucí vody, půl minuty povařte, vychlaďte a nechte dobře odkapat. Uzené maso umelte, přidejte k němu na kostičky nakrájenou klobásu, drobně nakrájenou slaninu, 1 drobně nase ... …více»
|
![]() |
24. 09. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové s volským okem: Kotletu nasolím a den dopředu naložím. Druhý den z jedné strany maso mírně okořením. Obalím pouze v hladké mouce a osmažím. Podává se s vejcem upraveným jako volské oko a s bramborami. ... ... …více»
|