24. 07. 2010 Vepřové maso
Česnek nasekáme na kousky. Olivový olej a sojovou omáčku smícháme v míse. Maso okořeníme, vložíme do oleje, posypeme nasekaným česnekem a nasekanými čerstvými bylinkami. Mísu překryjeme potravinářskou ... …více»
|
23. 07. 2010 Vepřové maso
Pečeni potřete česnekem utřeným se solí, osolte, opepřete, podlijte několika lžícemi vody a předehřáté troubě pečte čtvrt hodiny zprudka a pak pozvolna asi hodinu. Papriky rozřízněte na pruhy a na lží ... …více»
|
23. 07. 2010 Vepřové maso
Namočené fazole předem, uvařte doměkka. Nadrobno nakrájenou cibuli osmažte na sádle, přidejte mletou papriku a maso na kostičky. Podlijte a duste, dokud maso není měkké. Nakonec zahustěte hladkou mouk ... …více»
|
22. 07. 2010 Vepřové maso
Vepřový bůček nakrájíme na plátky, naklepeme, posolíme, popepříme, potřeme česnekem, položíme plátek angl. slaniny a lžíci kysaného zelí. Zavineme, spíchneme párátky.
Na rozehřátý tuk vložíme nakráje ... …více»
|
20. 07. 2010 Vepřové maso
V kastrůlku svaříme suroviny na nálev. Maso osolíme a naklepeme ve strouhance tak, aby strouhanka byla po celém řízku. Následně vymácháme v rozšlehaných vejcích a smažíme na oleji. Usmažené řízky rovn ... …více»
|
19. 07. 2010 Vepřové maso
Vinnou klobásu omyjeme, pokrájíme na stejně dlouhé kusy a každý kus stočíme do šneka. Křížem propíchneme špejlí, obalíme v trojobalu a smažíme na oleji. ... ... …více»
|
19. 07. 2010 Vepřové maso
Kýtu nakrájíme, jako bychom krájeli bochník, ale nedokrojíme. Slaninu nakrájíme na kousky, osmahneme, necháme vystydnout. Smícháme lučinu, tavené sýry a vychladlou slaninu přimícháme k sýrům. Dochutím ... …více»
|
15. 07. 2010 Vepřové maso
Tak jsem vzala plátky vepřového masa a nakrájela je na kostičky.
Zprudka osmažila v oleji s cibulí a zasypala vegetou speciál a sladkou paprikou. Poté zalila vodou (cca 400ml) a zakryla pokličkou …. ... …více»
|
12. 07. 2010 Vepřové maso
Maso dobře propláchneme a pomeleme. Pomleté smícháme se solí, pepřem a vegetou. Důkladně promícháme.
Tvoříme malé šišky, které obalíme v hladké mouce. Obalené masové šišky opečeme na oleji dozlatova. ... …více»
|
8. 07. 2010 Vepřové maso
Plátky masa vložíme do mísy, osolíme, opepříme, prpložíme drobně nakrájenou cibulí a zalijeme šlehačkou a pivem.
Necháme odležet. Pak grilujeme asi 30 minut za stálého podlévání marinádou.
... ... …více»
|