![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
19. 06. 2010 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kotlety lehce naklepeme, na okraji trochu nařízneme nožem, aby se při pečení nekroutily. Do misky nasypeme strouhanku, přidáme trochu soli, prolisovaný česnek, drobně nasekanou petrželku, pepř, olej a ... …více»
|
![]() |
18. 06. 2010 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oloupané brambory nakrájíme na silnější kolečka. Vložíme je do pekáčku. Maso nakrájíme na kostičky, osolíme, opepříme, čerstvé oloupané žampiony nakrájíme na plátky. kKlobásu nakrájíme na kolečka, cib ... …více»
|
![]() |
13. 06. 2010 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Droždí promícháme s cukrem, rozředíme vlažnou vodou, přidáme trochu mouky, promícháme až vznikne řídké těstíčko - kvásek, který necháme v teple vykynout. Vykynutý kvásek vlijeme do zbytku mouky, přidá ... …více»
|
![]() |
13. 06. 2010 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vepřové řízky naklepeme z obou stran, osolíme, na pánvičku nalejeme olej, vložíme řízky a orestujeme po obou stranách, necháme dusit ve vlastní šťávě 20 min. Mezitím si nakrájíme sýr nivu na středně s ... …více»
|
![]() |
4. 06. 2010 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Maso naklepeme, osolíme, opepřříme a obalíme ve strouhance. Pak obalíme v rozšlehaných vejcích a ihned zprudka opečeme. Zapékací mísu jemně vymažeme a na dno naskládáme polovinu cibule nakrájenou na k ... …více»
|
![]() |
2. 06. 2010 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Krkovici naklepeme, osolíme a okmínujeme. Důkladně obalíme ve strouhance / co nejvíce strouhanky vtlačíme do masa/. Plátky masa obalené ve strouhance namočíme v rozšlehaných vejcích. Z obou stran opeč ... …více»
|
![]() |
2. 06. 2010 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Řízky naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v rozšlehaných vejcích. Ve vyšší vrstvě rozpáleného oleje osmažíme dozlatova. Zapékací mísu vymažeme máslem a vložíme osmažené řízky. Jednotlivé kousky obl ... …více»
|
![]() |
31. 05. 2010 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bůček dáme vařit do papiňáku s 12 stroužkami česneku, kuličkami pepře a bobkovým listem. Zatímco se maso vaří rozlisujeme 15 stroužků česneku, přidáme pepř, grilovací koření, worchesterovou omáčku a c ... …více»
|
![]() |
31. 05. 2010 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Do pekáčku vytřeného tukem vložíme naklepané, osolené a opepřené kotlety. Na každou položíme plátek jablka a zakapeme je citronovou šťávou z poloviny citronu. Pečeme v rozehřáté troubě, pak na kotlety ... …více»
|
![]() |
30. 05. 2010 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vepřové nožičky rozsekneme na poloviny a dáme vařit do osolené vody. Vaříme do měkka asi hodinu. Pak přidáme bílé víno a sojovou omáčku. Dochutíme cukrem, pepřem a krátce provaříme. Podáváme s pečive ... …více»
|