25. 08. 2010 Vepřové maso
Rýži zalijeme vodou, přidáme oloupanou cibuli, rozinky, sůl, koření a 1 lžíci oleje a vaříme přibližně 20 minut.
Mezitím maso nakrájíme na malé kousky. Osolíme, opepříme a na zbylém oleji zprudka opé ... …více»
|
24. 08. 2010 Vepřové maso
Řízky po okrajích nařízneme, naklepeme a posypeme grilovacím kořením, osolíme, pokapeme olejem a dáme přes noc uležet do lednice.
Maso z obou stran upečeme na oleji, položíme na vymaštěný pekáč a nec ... …více»
|
21. 08. 2010 Vepřové maso
Nakrájíme si medailonky silné asi 2,5 cm. Potom je velice lehce naklepeme, osolíme, opepříme a uchováme v chladu.
Zelí necháme okapat. Cibuli nakrájíme na jemné plátky, které rozebereme na kroužky. ... …více»
|
20. 08. 2010 Vepřové maso
Maso naklepeme a z obou stran osolíme a opepříme. Cibulku velice jemně nasekáme. Hrášek necháme okapat.
Marináda: Vejce rozšleháme s majonézou, sójovou omáčkou a solamylem v krém. Do takto připraven ... …více»
|
18. 08. 2010 Vepřové maso
Maso nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Cibuli nakrájíme na půlkolečka. Maso s cibulí smícháme s tatarskou omáčkou a necháme alespoň dvě hodiny odležet.
Potom smažíme na ... ... …více»
|
18. 08. 2010 Vepřové maso
Plátky masa lehce naklepeme, opepříme a z obou stran poprášíme hladkou moukou.
Na rozpáleném oleji kotlety opečeme z obou stran a podlijeme vínem. Jakmile se víno odpaří, zmírníme teplotu, maso osol ... …více»
|
17. 08. 2010 Vepřové maso
Maso očistíme a omyjeme, nakrájíme na plátky a mírně naklepeme. Osolíme a opepříme. V pekáči rozehřejeme sádlo (nebo použijeme olej), do něj vložíme plátky, přikryjeme a asi 40 minut pečeme při 200 st ... …více»
|
16. 08. 2010 Vepřové maso
Očištěný česnek nakrájíme na tenké plátky a dáme vařit cca do 750 ml vody a přidáme kostku vývaru /lze použít i masový vývar nebo z kostí/. Necháme zcela vychladnout. Maso nakrájíme na řízky, po stran ... …více»
|
16. 08. 2010 Vepřové maso
Vepřovou kýtu tence rozklepeme.
Šunku velmi jemně nakrájíme na kostičky a rozetřeme s taveným sýrem a jemně usekanou petrželkou.
Plátky masa lehce osolíme, opepříme a z jedné strany tence potřeme ... …více»
|
16. 08. 2010 Vepřové maso
Silnější plátky vepřové krkovičky osolíme a opepříme. Česnek nakrájíme na plátky.
Maso vložíme do pekáčku, poklademe česnekem a za občasného podlévání pivem upečeme v troubě doměkka. Šťávu můžeme po ... …více»
|