28. 05. 2010 Vepřové maso
Těsně před vařením kolena nařízneme ke kosti. Uvaříme je v osolené vodě s kořením a bobkovým listem, Vaříme je přibližně hodinu a půl. Vyjmeme je a necháme vychladnout. Mezitím si z hořčice, piva a če ... …více»
|
28. 05. 2010 Vepřové maso
Kotlety naklepejte, osolte a opepřete. Oloupané brambory nakrájjte na plátky. Zapékací misku vymažte máslem, rozložte na ni polovinu brambor, osolte a poklaďte plátky masa. Posypejte nákrájenou šunkou ... …více»
|
24. 05. 2010 Vepřové maso
Maso nakrájíme na kostky. Cibuli oloupeme a nasekáme najemno. V hrnci rozpálíme olej a osmahneme na něm cibulku. Potom k ní vložíme maso. Orestujeme, zasypeme mletou paprikou, přidejte rajský protlak ... …více»
|
24. 05. 2010 Vepřové maso
Vepřové maso nakrájíme na tenké nudličky. V kastrolu rozehřejeme olej a na něm orestujeme maso. Cibuli oloupeme, nakrájíme na nahrubo a přidáme k masu. Vše orestujeme, podlijeme vínem, osolíme a opepř ... …více»
|
24. 05. 2010 Vepřové maso
Plátky vepřové kýty naklepeme. Maso osolíme, opepříme a potřeme prolisovaným česnekem. Ochucené medailonky naskládáme do olejem vymazaného pekáče.
Na maso položíme šunku a sýr. Pak je obložíme vrstvo ... …více»
|
24. 05. 2010 Vepřové maso
Kýtu nakrájíme na kostičky. Promícháme se solamylem a vejci. Vlořžíme na noc do lednice.
Z vína, sójové omáčky, solamylu a kri si připravíme zálivku.
Na druhý den kostky masa prudce osmahneme a na m ... …více»
|
22. 05. 2010 Vepřové maso
Kotlety po okrajích nařízneme. Po obou stranách okořeníme tymiánem, oreganem a osolíme.
Cibule nakrájíme na kolečka. Na dvou lžících oleje cibule zpěníme, zaprášíme moukou, osmahneme, osolíme, opepř ... …více»
|
21. 05. 2010 Vepřové maso
Vepřové maso /kýtu/ nakrájíme na medailonky. Naklepeme, nasolíme a opepříme. Na rozehřátém oleji je z obou stran opečeme.
Mleté oříšky smícháme s vejcem, medem a sójovou omáčkou do husté hmoty.
Me ... …více»
|
20. 05. 2010 Vepřové maso
Cibuli s česnekem oloupeme. Cibuli nasekáme na jemné kostičky, česnek utřeme se solí. Slaninu nakrájíme na kostičky a vepřovou plec na kostky.
Slaninu rozpustíme na pánvi, přidáme cibulku, zpěníme, ... …více»
|
20. 05. 2010 Vepřové maso
Žampiony rozpůlíme a pokrájíme na silnější plátky. Cibuli nakrájíme na tenká kolečka. Krkovice naklepeme a podle chuti okořeníme.
Na třech lžících oleje opečeme plátky masa z obou stran, až začnou ... …více»
|