![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
5. 09. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Nabušený řízek: Maso omyjeme, odblaníme a nakrájíme na plátky. Okraje nařízneme. Připravíme si starou utěrku a strouhanku. Na prkénko nasypeme strouhanku, položíme osolený plátek masa, překryjeme utěrkou a strouhanku ... …více»
|
![]() |
3. 09. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové soté na zelenině: Zeleninu očistíme, podle potřeby oloupeme. Vše nakrájíme na kousky. Stejně tak zpracujeme žampiony.
Maso omyjeme, osušíme a pokrájíme na nudličky, okořeníme a opečeme na rozehřátém oleji. Přidáme o ... …více»
|
![]() |
3. 09. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené vepřové maso s brambory a cibulí: Maso nakrájíme na menší plátky, okořeníme a rychle osmahneme. Do pekáče dáme na dno brambory, na ně dáme maso a nakonec cibuli. To vše zalijeme šlehačkou dáme péct. ... ... …více»
|
![]() |
3. 09. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Guláš segedín: Na osmahlou cibulku dáme plecko a kousek vůčku. Prudce orestujeme. Přidáme kmín, pepř, sůl, masox a posypeme trochou papriky. Poté zalijeme trochou vody a dáme dusit. Za stálého míchání přivedeme m .. ... …více»
|
![]() |
3. 09. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Bůčkové závitky s bramborami: Cibuli a česnek oloupeme. Cibuli nakrájíme na kolečka, česnek na plátky.
Plátky bůčku naklepeme tupou stranou nože. Osolíme je, potřeme francouzskou hořčicí, opepříme. Plátky lehce poklademe plátky ... …více»
|
![]() |
2. 09. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové karé s brusinkami: Vykostěnou vepřovou pečeni osolíme a opepříme. Opečeme na oleji na pánvi ze všech stran, přeložíme do pekáčku, posypeme lžičkou tymiánu, podlijeme horkou vodou a zakryté pečeme do skoro měkka. Podle p ... …více»
|
![]() |
1. 09. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové závitky s tvarohem: Vepřové maso očistíme, omyjeme a nakrájíme na osm stejně velkých plátků. Naklepeme je přes potravinářskou fólii, osolíme a opepříme. Pažitku s tymiánem opláchneme a vodu vytřepeme. Čtyři snítky tymián ... …více»
|
![]() |
1. 09. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapustové řezy s mletým masem: Na oleji zpěníme nadrobno pokrájenou cibuli, přidáme mleté maso, rozetřený česnek, koření, sůl a osmahneme. Podlijeme malým množstvím vody a podusíme doměkka. Mezitím kapustu rozdělíme na čtvrtky a kr ... …více»
|
![]() |
1. 09. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Roláda paní rychtářky: Plát masa posolíme a opepříme, jablka oloupeme a pokrájíme i se švestkami na nudličky. Ovoce položíme na maso a srolujeme - pevně omotáme nití.
Do pekáčku dáme rozpálit olej, roládu opečeme z obou st ... …více»
|
![]() |
1. 09. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové v pivě a zelenině: Maso a cibuli nakrájíme na kostky, opečeme na oleji, osolíme, opepříme, zalijeme vývarem a vaříme asi hodinu. Kapustu rozkrájíme na osminky, ostatní zeleninu na kostičky a s pivem přidáme k masu a vař ... …více»
|