![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
16. 08. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové panenky s citronovou omáčkou: 1. Do masa vetřeme koriandr a dáme na 1 hodinu odležet.
2. Oloupané brambory uvaříme v osolené vodě. Slaninu nakrájíme na kostičky a necháme zpěnit na lžíci rozehřátého oleje. Slijeme vodu z brambor ... …více»
|
![]() |
16. 08. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové panenky s chřestem: 1. Maso omyjeme a osušíme. V pánví rozehřejeme máslo a olej a maso na něm ze všech stran rychle opečeme. Poté je osolíme, opepříme a okořeníme kayenským pepřem.
2. Šalotku oloupeme a pokrájíme. Rajča ... …více»
|
![]() |
16. 08. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové panenky s cibulí a žampiony: 1. Panenky omyjeme, osušíme, nakrájíme na medailonky, mírně opepříme a na rozehřátém oleji z obou stran opečeme. Poté je vyjmeme a uchováme v teple. Cibule oloupeme a v celku opečeme na vypečeném tu ... …více»
|
![]() |
16. 08. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové panenky s rajčatovým čatní: 1. Okořeníme maso a opečeme je ze všech stran. Poté asi 15 min. pečeme v troubě. Maso zabalíme do fólie a necháme odpočinout. Poté pokrájíme na plátky a opět zabalíme.
2. Cibuli a česnek jemně nakrá ... …více»
|
![]() |
16. 08. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dušená šunka: Maso pomeleme (můžeme nakrájet i na kostičky - lepší, ale déle se pak vaří), vše zamíchat, vložit do střeva (nebo stará octové flaška se dá použít), 24 hodin uležet. Vaříme 2 hodiny. ... …více»
|
![]() |
16. 08. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlety s jogurtem a pažitkou: V zeleninovém vývaru vaříme růžičkovou kapustu cca 15 minut. Připravíme si oloupené, omyté a rozpůlené brambory a v osolené vodě je vaříme 15 minut. Cibulku oloupeme a nakrájíme na kolečka. Na pánvičc ... …více»
|
![]() |
15. 08. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zabíjačková pochoutka: Omyté maso uvaříme a necháme okapat. Horkou vodou promyté kroupy uvaříme ve vodě, ve které se vařilo maso a necháme okapat. Do horkých krup vmícháme krev, na kousky nakrájené uvařené maso, sůl, pepř a ... …více»
|
![]() |
15. 08. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Panenka na švestkách s provensálským přelivem: V očištěné panence vytvoříme podélný otvor a naplníme jej sušenými švestkami. Panenku osolíme, opepříme, okořeníme a necháme ji jeden den marinovat v červeném víně.
Druhý den maso opečeme na pánvi, p ... …více»
|
![]() |
15. 08. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Panenka špikovaná pražskou šunkou: Celou vepřovou panenku protkneme šunkou, okořeníme a naložíme do oleje na 24 hodin. Připravíme špenát klasickým způsobem.
Nakonec zjemníme smetanou, přidáme česnek a rozmixujeme na hladkou omáčku. Pa ... …více»
|
![]() |
15. 08. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Panenka s čepicí a smetanovým bramborem: Panenku rozkrájíme na medailónky, trošku naklepneme, stačí rukou a osolíme. Okořeníme Harísou, necháme odpočívat. Oloupané brambory nakrájíme na plátky a spolu s nakrájeným pórkem šoupneme do kastrólu ... …více»
|