![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
15. 08. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové kotlety na zelenině: Kotlety nakrojíme po obvodu a částečně odkrojíme od kosti, naklepame, osolíme a opečeme po obou stranách na oleji. Pak vyjmeme, na oleji roztavíme slaninu nakrájenou na nudličky, přidáme cibuli nakráj ... …více»
|
![]() |
15. 08. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové závitky v pórku: 1. Do vepřových řízků vetřeme sůl a pepř. Jednu stranu potřeme hořčící. Česnek oloupeme a prolisujeme, vmícháme do čerstvého sýra a rozprostřeme na maso.
2. Pórek omyjeme, očistíme a podélně rozříz ... …více»
|
![]() |
15. 08. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové soté se smetanou: Omyté kotlety osušíme a vykostíme.Maso naklepeme po obou stranách a nakrájíme na tenké nudličky. Osolíme a opepříme. Lehce zaprášíme haldkou moukou. Oloupanou cibuli pokrájíme najemno. Na rozpáleném o ... …více»
|
![]() |
15. 08. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové soté s rýží: 1. Brokolíci očistíme a rozdělíme na růžičky, papriky nakrájíme na kostičky. Kukuřici vyklopíme na síto a necháme okapat. Do 1,5 l vroucí osolené vody vsypeme rýži a povaříme asi 15 minut. Maso pokr ... …více»
|
![]() |
15. 08. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové ve sladkokyselé omáčce: Vepřovou kýtu nakrájíme přes vlákna na plátky, naklepeme je, pak je nakrájíme na nudličky, promícháme s pepřem a se škrobovou moučkou a necháme chvíli odležet. Pak je vložíme na velkou pánev s rozehřá ... …více»
|
![]() |
15. 08. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové sousto na jehle: Maso nakrájíme na kostky a ochutíme kořením. Zalijeme olejem a necháme marinovat asi hodinu. Játra nakrájíme na kousky.
Na špíz napichujeme střídavě kousky masa, jater, plátky žampionů, kousky zelen ... …více»
|
![]() |
14. 08. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Myslivecké se žampiony : Kýtu důkladně očistěte. Nakrájejte na plátky, které lehce naklepejte, osolte, opepřete a poprašte moukou. Na hlubší pánvi rozpalte olej a řízky opečte po obou stranách. Vyjměte a udržujte je v teple. ... …více»
|
![]() |
14. 08. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapečené kotlety s jogurtem: Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme a vložíme do pekáčku, přidáme cibuli nakrájenou na plátky. Smetanu smícháme s jogurtem, solamylem a glutasolem. Tím pak zalijeme kotlety, posypeme trochou kmínu, p ... …více»
|
![]() |
14. 08. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jemná pečínka s pestem: Troubu předehřejem na 80 stupnů. Alobal poklademe anglickou a potřeme pestem, položíme na ni maso. Maso dotřeme pestem celé a zabalíme do anglické. Alobal poskládáme. Pečeme asi 2,5 hodiny. Před kráje ... …více»
|
![]() |
14. 08. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pivrncova nora: Slaninu nakrájíme na kostičky, přidáme cibuli a mírně osmažíme. Pak přidáme sterilované zelí a podusíme. Vepřové plátky naklepeme, osolíme, opepříme a naplníme podušeným zelím. Maso přeložíme a utvoří ... …více»
|