![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
14. 08. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové kotletky se sýrem: Kotlety naklepeme, lehce osolíme a opepříme. Naskládáme do pekáče a na každou kotletu navršíme na drobno nákrájenou cibuli a kopeček strouhaného tvrdého sýr ... …více»
|
![]() |
14. 08. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pivovarská jehla: Z vepřové kýty nakrájíme malé plátky, naklepeme je, osolíme a opepříme. Kuřecí játra nakrájíme na plátky, slaninu na tenké menší čtverečky, oloupanou klobásu na kolečka, střední cibule na čtvrtky a vš ... …více»
|
![]() |
14. 08. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jáhly se zeleninou a vepřovým masem: Nejprve jáhly spaříme pod horkou vodou. Potom je vložíme do hrnce s vodou, kterou jsme před tím osolili. Jáhly vaříme doměkka. Maso nakrájíme na menší kousky, přidáme lžičku grilovacího koření a osma ... …více»
|
![]() |
14. 08. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečené vepřové kotlety s knedlíčky z manga, zázvoru a vlašských ořechů: 1. Předehřejte troubu na 180, horkovzdušnou na 160°C. V kůži vytvořte hlubší zářezy. Spodní stranu a oba konce osolte a opepřete. Vložte maso do pekáče kůží nahoru, osušte ji ubrouskem, potřete ... ... …více»
|
![]() |
13. 08. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Uzené v rýži s pažitkovým krémem: Cibuli pokrájíme na kostičky a podusíme ji na tuku do sklovita. Přidáme rýži a mícháme, až je sklovitá. Zalijeme horkým masovým vývarem a dusíme pod pokličkou na mírném ohni asi 10 minut. Mezitím nakr ... …více»
|
![]() |
13. 08. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové řízečky s lečem: Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme. Z vajec, hl. mouky, mléka, prolisovaného česneku a soli umícháme středně husté těstíčko, namočíme v těstíčku plátky masa a osmažíme na pánvi v trošce olej ... …více»
|
![]() |
13. 08. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Jednoduchý krakonošův oheň: Maso naklepat, po obou stranách osolit a opepřit a opéci zprudka na oleji. Maso vyjmout a uchovat v teple. Ve výpeku orestovat na půlkolečka nakrájenou cibuli a houby do změknutí. Pokapat sójovou omáč ... …více»
|
![]() |
13. 08. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová žebírka po staroslovansku: Vepřová žebírka naklepeme, u kosti a na okrajích nařízneme tak, aby se nekroutila, osolíme, poprášíme moukou a na rozehřátém oleji zprudka po obou stranách opečeme do zlatova, pak zmírníme oheň a dope ... …více»
|
![]() |
13. 08. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové maso se žampióny: Maso nakrájíme na kostičky asi 1x1 cm, promícháme s polovinou škrobu, vejcem a solí. Necháme 2 hodiny odležet. Čerstvé žampióny nakrájíme na kostičky, pórek na plátky. Na menším množství rozpáleného o ... …více»
|
![]() |
13. 08. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové maso s paprikou a buráky: Očištěné maso nakrájíme na kostičky asi 1x1 cm, promícháme s vejcem, lžící škrobu, glutasolem a mírně osolíme. Necháme odležet. Buráky opražíme na sucho na pánvi, feferonky rozdrtíme, kapii a cibuli n ... …více»
|