Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 30.05. 2025
Dnes má svátek Ferdinand
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zbytkové jídlo - rychlá večeře

Zbytkové jídlo - rychlá večeře
12. 08. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Zbytkové jídlo - rychlá večeře: Uvařené brambory nakrájíme na kostky. Připravíme si na pánvi gulášový sos z 1 Gulášové kostky Vitana. Na brambory položíme 2 plátky másla, přidáme zbylou uzeninu nebo maso z oběda a celé to zalijeme g ... …více»

Oběd z papiňáku

Oběd z papiňáku
12. 08. 2008 Vepřové maso +_________
Příprava receptu Oběd z papiňáku: Maso nakrájíme na plátky, lehce naklepeme a z obou stran posolíme a opepříme. 1 cibuli nakrájíme na kolečka. Dno tlakového hrnce vyložíme tenkými plátky slaniny. Na ni rozložíme kolečka cibule a na ně ... …více»

Vepřové plátky ve znojemské omáčce

Vepřové plátky ve znojemské omáčce
12. 08. 2008 Vepřové maso ++++++++++
Příprava receptu Vepřové plátky ve znojemské omáčce: Plátky masa naklepeme, z obou stran osolíme a opepříme. Prudce je opečeme na rozpáleném oleji. Vyndáme je z pánve a nasypeme do ní pokrájenou cibuli. Necháme zesklovatět, vmícháme nadrobno pokrájené o ... …více»

Krušnohorská bašta

Krušnohorská bašta
12. 08. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Krušnohorská bašta: Zelí podusíme na rozpuštěné slanině a orestované cibulce. Z brambor, mouky, vajec, mléka a koření uděláme těsto na bramboráky. Usmažené bramboráky plníme směsí zelí, uvařenou krkovicí a opečenou klob ... …více»

Bombajské sur

Bombajské sur
12. 08. 2008 Vepřové maso +_________
Příprava receptu Bombajské sur : Maso pokrájím na malé plátky a aspoň 2 hodiny marinuji (olej, pepř, sůl). Pak zprudka orestuji, přidám cibuli, vydusím šťávu co pustilo, zapráším moukou, opražím, přidám kečup, pivo a dodusím doměkka. ... …více»
 

Vepřové s bambusem na sladkokyselo

Vepřové s bambusem na sladkokyselo
12. 08. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové s bambusem na sladkokyselo: Maso nakrájíme na tenké nudličky. Na rozpáleném woku je osmažíme a vyjmeme. Do zbytku tuku na pánvi osmažíme na nudličky nakrájené bambusové výhonky, zázvor, houby a pórek. Dochutíme solí, octem, cukr ... …více»

Vepřová žebírka s medem a zázvorem

Vepřová žebírka s medem a zázvorem
12. 08. 2008 Vepřové maso ++++++____
Příprava receptu Vepřová žebírka s medem a zázvorem: Vepřová žebírka vložíme do pekáče, zalijeme do poloviny vodou, osolíme, přikryjeme poklicí nebo alobalem a dusíme v troubě asi hodinu, až je maso měkké. V kastrůlku svaříme zbývající suroviny a zvolna ... …více»

Hořovické řízky

Hořovické řízky
12. 08. 2008 Vepřové maso +++++_____
Příprava receptu Hořovické řízky: Řízky naklepeme, na okrajích nařízneme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a na každý položíme plátek šunky a jedno vařené vejce. Zabalíme, zajistíme párátky nebo grilovacími jehlami. Zbylé vejce rozš ... …více»

Kotletky se šalotkami a hruškami

Kotletky se šalotkami a hruškami
12. 08. 2008 Vepřové maso +++++-____
Příprava receptu Kotletky se šalotkami a hruškami: 1. Troubu předehřejte na 200, horkovzdušnou na 180 stupňů. Do pekáčku nalijte olej, dejte na sporák a nechte na středním plameni rozehřát; pak na tuku z obou stran opečte kotlety, aby chytily barvu. ... …více»

Vepřové maso s ananasem a bambusem

Vepřové maso s ananasem a bambusem
11. 08. 2008 Vepřové maso +_________
Příprava receptu Vepřové maso s ananasem a bambusem: Očištěné, odblaněné maso nakrájíme na jemné plátky, promícháme s vejcem a polovinou škrobu a necháme 1-2 hodiny odležet. Očištěnou cibuli, pórek a bambus nakrájíme na plátky, ananas na drobnější dílky ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !