28. 04. 2010 Vepřové maso
Řízky naklepáme, osolíme, opepříme a chvíli necháme odstát. Cibuli pokrájíme na drobné kostičky, zpěníme na oleji, přidáme nakrájenou slaninu, na kostičky nakrájené feferónky a restujeme. Přidáme pokr ... …více»
|
28. 04. 2010 Vepřové maso
Žampiony slijeme do sklenice a pokrájíme je najemno. Maso očistíme a nakrájíme na kostky.
Na pánev dáme olej, burské oříšky, žampiony a 5 minut restujeme. Přidáme maso a ze všech stran důkladně opeč ... …více»
|
28. 04. 2010 Vepřové maso
Na nudličky pokrájené vepřové maso okořeníme, pokapeme sojovou a worčestrovou omáčkou a dle chuti přidáme i ostrou čínskou omáčku, promícháme a necháme odležet. Kuřecí maso si takto připravíme zvlášť. ... …více»
|
25. 04. 2010 Vepřové maso
Plátky masa osmahneme na oleji a pozvolna vaříme cca 5O minut. Poté přidáme cibulku, kterou opečeme do zlatova a přidáme špenát, který dle potřeby podlejeme vodou. Takto dusíme 15 minut. Přidáme utřen ... …více»
|
23. 04. 2010 Vepřové maso
Z kýty nakrájíme malé plátky. Jemně je osolíme, ale hodně okořeníme mletým kmínem. Žampióny scedíme a nasekáme.
Olej rozpálíme a medailonky z obou stran opečeme. Vsypeme nasekané žampiony, slabě pod ... …více»
|
22. 04. 2010 Vepřové maso
Maso nakrájíme na kostky. Zeleninu očistíme a nakrájíme na kousky. Fazole uvaříme.
Kostky masa opečeme na tuku a chvilku podusíme, aby pustilo šťávu. Přidáme zeleninu, houby i uvařené fazole a opět ... …více»
|
21. 04. 2010 Vepřové maso
Maso osolíme a opepříme. Slaninu rozpůlíme. Polovinu nakrájíme na klínky a maso jimi prošpikujeme. Druhou polovinu nakrájíme na kostičky. Cibuli nasekáme nadrobno.
V kastrůlku rozpustíme ostatní sla ... …více»
|
21. 04. 2010 Vepřové maso
Cibuli s česnekem nakrájíme na malé kousky, vložíme na pánev, přidáme olej, plátky vepřové kýty, kterou si předem okořeníme a opečeme z obou stran na rozpáleném oleji. Po chvíli podlijeme masovým výva ... …více»
|
19. 04. 2010 Vepřové maso
Kýtu nakrájíme ji na nudličky. Pórek očistíme a nakrájíme na tenká kolečka.
Na oleji opražíme buráky, přidáme maso, sójovou omáčku, a restujeme. Když už je maso skoro měkké, přidáme porék a krátce p ... …více»
|
16. 04. 2010 Vepřové maso
Bůček umeleme, přidáme koření, mléko a vypracujeme rukama těsto, které dáme na 2 hodiny do lednice. Na namočený silónový sáček rozložíme tenkou vrstvu směsi, uložíme pásky salámu, trochu papriky a sma ... …více»
|