Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 22.02. 2025
Dnes má svátek Petr
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Panenka na japonský způsob

Panenka na japonský způsob
6. 07. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Panenka na japonský způsob: Panenku nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Obalíme v hladké mouce, rozšlehaném vajíčku a nastrouhaných lískových a vlašských ořechách v poměru 1:1. Osmažíme v oleji na pánvi, . ... …více»

Obrácené řízky ve sněhovém těstíčku

Obrácené řízky ve sněhovém těstíčku
6. 07. 2008 Vepřové maso ++++++-___
Příprava receptu Obrácené řízky ve sněhovém těstíčku: Plátky masa naklepeme, osolíme a důkladně vklepeme strouhanku. Rozklepneme vejce, zvlášť žloutky, které rozvedláme, bílky ze kterých ušleháme tuhý sníh. Ten opatrně vmícháme do žloutků. Vzniklé tuhé t ... …více»

Vepřové jazyky na smetaně

Vepřové jazyky na smetaně
6. 07. 2008 Vepřové maso ++++++____
Příprava receptu Vepřové jazyky na smetaně: Jazyky opereme a dáme vařit do osolené vody se zeleninou, cibulí a kořením. Měkké jazyky vyjmeme, vložíme do studené vody, oloupeme a nakrájíme na plátky. Vývar scedíme, zahustíme smetanovou zálivk . ... …více»

Valašské kotlety

Valašské kotlety
6. 07. 2008 Vepřové maso +++++_____
Příprava receptu Valašské kotlety: Každou kotletu nařízneme a uděláme kapsu až ke kosti, mírně naklepeme. Vevnitř osolíme a opepříme, jednu půlku potřeme hořčicí pikant a plnotučnou a druhou česnekem, vložíme plátek anglické slaniny a ... …více»

Nízkokalorické vepřo, knedlo, zelo

Nízkokalorické vepřo, knedlo, zelo
6. 07. 2008 Vepřové maso +++++_____
Příprava receptu Nízkokalorické vepřo, knedlo, zelo: Maso osolíme, opepříme, vložíme do pekáče, obložíme drobně pokrájenou cibulí, podlijeme vodou nebo vínem, jak kdo má rád, pekáč přiklopíme a pečeme zhruba půl hodiny. Je-li třeba, podléváme maso v prů ... …více»
 

Vepřové mexico

Vepřové mexico
6. 07. 2008 Vepřové maso ++________
Příprava receptu Vepřové mexico: Veřové maso a šunkový salám nakrájíme na kostičky. Zprudka opečeme na oleji a přidáme mexickou zeleninu. Osolíme a opepříme. Na talíři poléváme francouzským dresingem. Příloha: Hranolky, bramboráčk ... …více»

Vepřová kýta v rychlém listovém těstě

Vepřová kýta v rychlém listovém těstě
6. 07. 2008 Vepřové maso +++++-____
Příprava receptu Vepřová kýta v rychlém listovém těstě: Nožem rozsekáme máslo v hladké mouce a osolíme. Přidáme postupně 1/8 litru vody. Těsto krátce propracujeme, vyválíme na sílu 2 cm a necháme přikryté v chladu odpočinout. Zatím zahřejeme olej na vyšš . ... …více»

Vepřová panenka s brusinkovou omáčkou

Vepřová panenka s brusinkovou omáčkou
6. 07. 2008 Vepřové maso +++-______
Příprava receptu Vepřová panenka s brusinkovou omáčkou: Panenku očistíme, osolíme, opepříme a zprudka opečeme ze všech stran. Brusinkový kompot a červené víno přivedeme k varu, dochutíme pomerančovou a citrónovou šťávou, worcesterem, cukrem a solí. Dle p ... …více»

Bůček plněný zelím

Bůček plněný zelím
6. 07. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Bůček plněný zelím: Do bůčku uděláme kapsu a naplníme směsí z nastrouhaných brambor, drobně nakrájené cibule, salámu nakrájeného na kostičky a nakrájeného zelí. Bůček zašijeme, osolíme, okmínujeme a pečeme asi 2 hodiny z ... …více»

Pečené koleno po bavorsku

Pečené koleno po bavorsku
6. 07. 2008 Vepřové maso ++________
Příprava receptu Pečené koleno po bavorsku: Nůžkami uděláme do kůže rourovité zářezy, nožičky potřeme solí a pepřem a dáme do pekáče. Cibuli, mrkev a celer nakrájíme na kostičky a nasypeme kolem nožiček. Přidáme polovinu piva a stejné množství ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !