![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
6. 07. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Panenka na japonský způsob: Panenku nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Obalíme v hladké mouce, rozšlehaném vajíčku a nastrouhaných lískových a vlašských ořechách v poměru 1:1. Osmažíme v oleji na pánvi, . ... …více»
|
![]() |
6. 07. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Obrácené řízky ve sněhovém těstíčku: Plátky masa naklepeme, osolíme a důkladně vklepeme strouhanku. Rozklepneme vejce, zvlášť žloutky, které rozvedláme, bílky ze kterých ušleháme tuhý sníh. Ten opatrně vmícháme do žloutků. Vzniklé tuhé t ... …více»
|
![]() |
6. 07. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové jazyky na smetaně: Jazyky opereme a dáme vařit do osolené vody se zeleninou, cibulí a kořením. Měkké jazyky vyjmeme, vložíme do studené vody, oloupeme a nakrájíme na plátky. Vývar scedíme, zahustíme smetanovou zálivk . ... …více»
|
![]() |
6. 07. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Valašské kotlety: Každou kotletu nařízneme a uděláme kapsu až ke kosti, mírně naklepeme. Vevnitř osolíme a opepříme, jednu půlku potřeme hořčicí pikant a plnotučnou a druhou česnekem, vložíme plátek anglické slaniny a ... …více»
|
![]() |
6. 07. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Nízkokalorické vepřo, knedlo, zelo: Maso osolíme, opepříme, vložíme do pekáče, obložíme drobně pokrájenou cibulí, podlijeme vodou nebo vínem, jak kdo má rád, pekáč přiklopíme a pečeme zhruba půl hodiny. Je-li třeba, podléváme maso v prů ... …více»
|
![]() |
6. 07. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové mexico: Veřové maso a šunkový salám nakrájíme na kostičky. Zprudka opečeme na oleji a přidáme mexickou zeleninu. Osolíme a opepříme.
Na talíři poléváme francouzským dresingem.
Příloha:
Hranolky, bramboráčk ... …více»
|
![]() |
6. 07. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová kýta v rychlém listovém těstě: Nožem rozsekáme máslo v hladké mouce a osolíme. Přidáme postupně 1/8 litru vody. Těsto krátce propracujeme, vyválíme na sílu 2 cm a necháme přikryté v chladu odpočinout. Zatím zahřejeme olej na vyšš . ... …více»
|
![]() |
6. 07. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová panenka s brusinkovou omáčkou: Panenku očistíme, osolíme, opepříme a zprudka opečeme ze všech stran. Brusinkový kompot a červené víno přivedeme k varu, dochutíme pomerančovou a citrónovou šťávou, worcesterem, cukrem a solí.
Dle p ... …více»
|
![]() |
6. 07. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Bůček plněný zelím: Do bůčku uděláme kapsu a naplníme směsí z nastrouhaných brambor, drobně nakrájené cibule, salámu nakrájeného na kostičky a nakrájeného zelí. Bůček zašijeme, osolíme, okmínujeme a pečeme asi 2 hodiny z ... …více»
|
![]() |
6. 07. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečené koleno po bavorsku: Nůžkami uděláme do kůže rourovité zářezy, nožičky potřeme solí a pepřem a dáme do pekáče. Cibuli, mrkev a celer nakrájíme na kostičky a nasypeme kolem nožiček. Přidáme polovinu piva a stejné množství ... …více»
|