![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
5. 07. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová žebírka nadívaná jablky: Žebírka zbavíme kostí a nařízneme do nich kapsu. Uvnitř kapsu vytřeme směsí soli, pepře a majoránky. Stejnou směsí potřeme bůček svrchu a ze stran. Omytá, oloupaná, jádřinců zbavená jablka nakrájíme ... …více»
|
![]() |
5. 07. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kotlety na mátě: Kotlety částečně odřízneme od kosti a zlehka naklepeme. Po straně nařízneme kapsu a do ní vložíme sardelku, nebo kousek sardelové pasty, 2 lístky máty, řez rajčete a podrcený stroužek česneku. Ko ... ... …více»
|
![]() |
4. 07. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jablka na kotletách: Maso umýt, posolit, opepřit, nandat do zapékací mísky. Jablka rozkrojit na čtvrtky, oloupat a zbavit jádřinců. Na každou kotletu položit půlku jablka a vršek opatrně poprášit skořicí. Mírně podlít vod ... …více»
|
![]() |
4. 07. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Natlučená kolena: Nařízneme kůži na kolenech, okořeníme a zprudka opečeme, až se udělá kůrčička a maso se zatáhne. Poléváme pivem, kečupem, přidáme koření, cibuli, česnek, rajčata a pečeme asi 2-3 hodiny. Doporučuje se ... …více»
|
![]() |
4. 07. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Anglické dušené vepřové: Maso nakrájíme na kousky, které osmažíme a podusíme na oleji. Přidáme najemno nakrájenou cibulku, vše vložíme do zapékací mísy, přelijeme vývarem, osolíme, poskládáme na plátky nakrájenou zeleninu, ok ... …více»
|
![]() |
4. 07. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová pochoutka s mandarinkami: Karé nakrájejte na 8 stejně silných plátků. Každý naklepejte, osolte, opepřete a osmažte po obou stranách na rozpáleném oleji. Plátky chleba opečte v toustovači nebo na oleji na pánvi. Každou topinku ... …více»
|
![]() |
4. 07. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové s letním zelím: Maso nakrájíme na kostky a na oleji osmahneme. Osolíme a zalijeme vývarem a dusíme asi 25 minut. Cibuli nakrájíme nadrobno, brambory na čtvrtky, přidáme na maso, osolíme a opepříme a dále dusíme asi ... …více»
|
![]() |
4. 07. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Uzené v těstíčku se salátem: Listové těsto rozmrazíme. Uzenou pečeni omyjeme, osušíme papírovou utěrkou, osolíme a opepříme. Vložíme ji do tukem vymazaného pekáče a dáme při 175 stupních Celsia na 45 minut předpéct. Listové těsto ... …více»
|
![]() |
4. 07. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Špagety s mletým vepřovým masem (dia): Těstoviny uvaříme v osolené vodě doměkka, odcedíme je a promícháme s trochou oleje. Ve zbylém horkém oleji zpěníme najemno nakrájenou cibuli, přidáme maso, osmahneme je, osolíme, zastříkneme horkou vo ... …více»
|
![]() |
4. 07. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotleta v hořčičné omáčce: Kedlubnu oloupeme, nakrájíme na plátky, podusíme je na másle a dochutíme špetkou cukru. Pak je podlijeme 50 ml vývaru a přiklopené 7 minut podusíme. Osolíme a opepříme. Uzenou kotletu omyjeme, osušíme ... …více»
|