![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
4. 07. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové panenky s broskvemi : Troubu předehřejeme na 190°C. Maso opečeme ze všech stran dozlatova na rozehřátém oleji. Pak vložíme do zapékací formy a pod poklicí v troubě pečeme dalších 10 minut. V pánvi zesklovatíme na másle cib ... …více»
|
![]() |
4. 07. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Křenový závitek: Vepřové plátky naklepeme, osolíme, opepříme a každý posypeme strouhaným křenem. Na křen položíme plátek šunky, osmažené houby a nakonec jemně nasekaný pórek. Maso přeložíme a okraje sepneme kovovou je ... …více»
|
![]() |
4. 07. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bůčková roláda z knížecích plání: Bůček nařízneme tak, aby z něj vznikl plát, který osolíme a opepříme. Poklademe ho na plátky pokrájeným česnekem, vymačkaným zelím, tenkými plátky jablek a kolečky klobásy, posypeme libečkem a tymiáne ... …více»
|
![]() |
3. 07. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapékané žemle se zeleninou a žampiony: Květák uvaříme doměkka a rozebereme na růžičky. Na oleji podusíme drobně nakrájenou cibuli, přidáme na proužky pokrájené papriky a na plátky nakrájené žampiony. Z másla a mouky připravíme světlou jíš ... …více»
|
![]() |
3. 07. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vylepšené řízky: Maso naklepat, osolit, opepřit. Z jedné strany natřít hořčicí, položit plátek sýra, znovu potřít hořčicí a položit šunku. Obalit jako řízek a smažit na rozpáleném tuku. ... ... …více»
|
![]() |
3. 07. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové maso v hrášku: Maso nakrájíme na kostičky a opečeme na oleji. Osolíme, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Zvlášť uvaříme hrášek, který přidáme k masu a společně prohřejeme. Nakonec vmícháme pokrájenou pažitku.
Vhodn ... …více»
|
![]() |
3. 07. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová plněná roláda: Plát vykostěného a kůže zbaveného bůčku omyjeme a podle potřeby lehce rozklepeme. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Česnek sloupneme a nakrájíme na plátky. Papriku omyjeme, zbavíme jadérek a na ... …více»
|
![]() |
2. 07. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pepřové řízky s meruňkovou omáčkou: Zrnka pepře a nového koření nahrubo rozdrtíme a vsypeme na talíř. Maso obalíme v rozdrceném koření. V pánvi rozehřejeme olej a s řízky na něm z každé strany prudce opékáme 1 minutu. Pak na středním oh ... …více»
|
![]() |
2. 07. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové řízky s paprikami: Maso omyjeme a osušíme. Vejce rozšleháme s mlékem. Řízky osolíme a opepříme. Postupně obalujeme v mouce, pak ve vaječné mléčné směsi a nakonec ve strouhance. Řízky smažíme na másle po každé straně asi ... …více»
|
![]() |
2. 07. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Labužnické vepřové závitky: Bůček bez kostí nakrájíme na silnější plátky, které naklepeme, potřeme česnekovou pastou a posypeme kmínem. Část slaniny nakrájíme nadrobno, osmahneme na ní jemně nakrájenou cibuli, přidáme překrájené ... …více»
|