![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
6. 07. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Uzené kotlety s bylinkami: Bylinky omyjeme a osušíme. Z poloviny otrháme lístky a najemno je posekáme. Česnek oloupeme, nadrobno nakrájíme a smícháme s bylinkami a pepřem. Maso omyjeme a potřeme kořenící směsí. Marinujeme asi ... …více»
|
![]() |
6. 07. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kýta se žampiony a sýrovou omáčkou: Nejdříve si připravíme sýrovou omáčku. Z mouky a vřelého mléka připravíme bešamel, do kterého zavaříme jemně nastrouhaný sýr. Necháme vychladnout, vmícháme žloutek a polovinu másla.
Na zbylém másle ... …více»
|
![]() |
6. 07. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové s jablky: Maso opepříme, osolíme a potřeme olejem, pórek nakrájíme na kolečka, papriku na nudličky a jablka na kousky. Na másle při mírné teplotě podusíme zeleninu a jablka asi 2 minuty, nádobu přikryjeme a dus ... …více»
|
![]() |
6. 07. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová plněná špenátem: Na lžíci oleje osmahneme drobně pokrájenou cibuli a česnek. Přidáme špenát, vymačkanou vinnou klobásu, strouhanku, sůl a pepř. Vše promícháme a odstavíme z ohně. Maso očistíme a opatrně rozřízneme na ... …více»
|
![]() |
6. 07. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Orientální žebírka: V misce smícháme sojovou omáčku, sherry, olej, tabasco, zázvor, cukr, česnek a hřebíček. Touto směsí důkladně žebírka potřeme a necháme je v zakryté míse nejméně na 4 hodiny případně přes noc v lednic ... …více»
|
![]() |
6. 07. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Halušky s vepřovým masem: Syrové brambory oloupeme a nastrouháme je najemno. Přidáme mouku, vejce a trochu soli a vody. Vše dobře promícháme. Těsto by mělo být hustší.
Do vroucí osolené vody děláme přes cedník na halušky - no ... …více»
|
![]() |
6. 07. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Marinované kotlety: Kotletu dáme asi na hodinu do mrazničky trochu namrazit, aby se maso lépe krájelo. Potom maso ostrým nožem nakrájíme na plátky a jemně je poklepeme. Nachystáme si mísu, olej a roztrhneme sáčky s kořen ... …více»
|
![]() |
6. 07. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřová panenka se švestkami: Vepřové panenky potřeme směsí oleje, zázvorem a kořením a necháme hodinu odležet. Pak maso osolíme, dáme do pekáče, obložíme vypeckovanými švestkami, překryjeme tenkými plátky slaniny a ve vyhřáté tro ... …více»
|
![]() |
5. 07. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bůček s česnekem : Bůček dáme do osolené vody a vaříme. Mezitím si oloupeme česnek a nakrájíme na malé plátky. Když je maso uvařené tak vyjmeme z vody a za horka uděláme nožem /špikovacím/ díru a podle nože do dírky vlo ... …více»
|
![]() |
5. 07. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečená cibule s uzeným: Jednu nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme v zapékací misce na rozehřátém sádle, přidáme na proužky nakrájený bůček a osmahneme ho. Zlatavé maso posypeme plátky česneku a jen lehce ho orestujeme. Směs p ... …více»
|