![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
28. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové panenky s pepřovou omáčkou: Vepřové maso opepříme. V pánvi rozehřejeme olej a maso na něm ze všech stran opékáme asi 10-12 minut. Mezitím uvaříme nudle v osolené vodě, podle návodu na obalu. Cibuli oloupeme a nadrobno rozkrájíme ... …více»
|
![]() |
28. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pikantní krkovička: Plátky krkovice naklepeme, osolíme, z jedné strany potřeme hořčicí, posypeme ďábelským kořením a obalíme v mouce. Maso po obou stranách opečeme na rozpáleném oleji, přidáme cibuli, osmahneme, potom po ... …více»
|
![]() |
28. 06. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Švenčužu: Maso pokrájíme na kostičky a dáme přes noc marinovat do směsi z ostatních surovin (bez oleje). Pečeme na rozpáleném oleji. ... ... …více»
|
![]() |
27. 06. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Americký řízek: Vepřové řízky mírně osolíme, opepříme a naklepeme. Pak je rozložíme do zapékací misky a pokapeme olejem.
Brambory oloupeme, nakrájíme na plátky silné asi 1 cm (mohou být i neloupané se slupkou řád ... …více»
|
![]() |
27. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová plec na zázvoru: Maso potřeme směsí utřeného česneku se solí a zázvorem. V pekáčku necháme zesklovatět drobně posekanou slaninu na lžíci oleje, na ní zprudka opečeme maso, podlijeme trochou vařící vody, pekáček přiklo ... …více»
|
![]() |
27. 06. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pochoutka ze zbytků: Maso, brambory a knedlíky nakrájíme na drobné kostky. Na tuku osmažíme drobně nakrájenou cibuli, přidáme maso, osolíme, opepříme. Po krátkém podušení přidáme brambory a knedlíky, opečeme, zalijeme vej ... …více»
|
![]() |
27. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené šťavnaté brambory: Zeleninu očistíme. Brambory a pórek nakrájíme na kolečka, cibuli na půl kolečka. Maso nakrájíme na menší kousky. Sýry nastrouháme.
Ve větší míse vše smícháme. Hmotu osolíme, opepříme a zasypeme troc ... …více»
|
![]() |
27. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vinná jablka na vepřových medailoncích : Jablka oloupeme, vodorovně přepůlíme, vypíchneme jádřince. Víno svaříme se 125 ml vody, cukrem, skořicí a citronovou šťávou. Přidáme jablka a podusíme asi 3 minuty, pak vyjmeme a dáme okapat (tekutinu ... …více»
|
![]() |
27. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová pečínka s pórkem: Na 1 lžící oleje opečeme v pekáči maso. Žampiony očistíme, posekáme a promícháme s tymiánem, hořčicí, strouhankou, solí a lžící oleje. Maso potřeme směsí, podlijeme vývarem a vínem. Pečeme v troubě as ... …více»
|
![]() |
27. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Nakládaný bůček pivního experta: Bůček vcelku zalijeme v papiňáku dostatečným množstvím horké vody, přidáme 12 očištěných stroužků česneku, celý pepř, bobkový list a uzavřené vaříme asi 45 minut.
Mezitím si připravíme kašičku. Če . ... …více»
|