Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 23.02. 2025
Dnes má svátek Svatopluk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Škvarky v mikrovlnce

Škvarky v mikrovlnce
29. 06. 2008 Vepřové maso ++++++++++
Příprava receptu Škvarky v mikrovlnce: Porci sádla dám do nádoby z tvrzeného skla jako je například Pyrex. Nádobu dám do mikrovlnky, volně přikryji a na plno vlním tak asi 5 minut, dokud se nezačne objevovat tekuté sádlo. Potom odkryji, p ... …více»

Vepřové na rajčatech

Vepřové na rajčatech
29. 06. 2008 Vepřové maso +++++++___
Příprava receptu Vepřové na rajčatech: Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na dílky stejné, jako vypeckované mango. Maso nakrájíme na nudličky, zprudka osmažíme na oleji, přidáme cukr a zázvor. Až se cukr rozpustí, vsypeme kousky rajč ... …více»

Vepřové maso s eidamem

Vepřové maso s eidamem
29. 06. 2008 Vepřové maso ++________
Příprava receptu Vepřové maso s eidamem: Plátky naklepeme, osolíme a opepříme. Cibuli osmahneme na oleji a přidáme maso. Krátce opečeme, přidáme nakrájená rajčata a koření. Podlijeme a udusíme doměkka. Šťávu ochutíme červeným vínem. Při p ... …více»

Vepřové maso v sojové omáčce s vejci

Vepřové maso v sojové omáčce s vejci
29. 06. 2008 Vepřové maso +++++-____
Příprava receptu Vepřové maso v sojové omáčce s vejci: Prorostlé vepřové nakrájíme na menší špalíčky a zalijeme vodou. Když se voda vyvaří, přilijeme směs ze sojové omáčky, vína, soli, cukru, zázvoru. Vaříme doměkka a občas zamícháme. Do hotového jídla ... …více»

Chalupářská ohnivá směs

Chalupářská ohnivá směs
29. 06. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Chalupářská ohnivá směs: Cibuli nakrájíme nadrobno a necháme osmažit na rozehřá­tém tuku dozlatova. Vepřovou kýtu nakrájíme na kostky a dá­me osmažit na cibulku. Smaží­me zá stálého míchání a zhruba po 2-3 minutách osolíme. . ... …více»
 

Řízky v medu

Řízky v medu
28. 06. 2008 Vepřové maso ++++++++++
Příprava receptu Řízky v medu: Troubu předehřejeme na 200 °C. Brambory omyjeme, po jedné zavineme do alobalu a v troubě pečeme 50-60 minut. Smícháme 6 lžic medu s hořčicí, olejem, provensálským kořením a solí. Kýtu omyjeme, osušíme ... …více»

Vepřové řízky plněné špenátem

Vepřové řízky plněné špenátem
28. 06. 2008 Vepřové maso ++++-_____
Příprava receptu Vepřové řízky plněné špenátem : Oloupanou cibuli zesklovatíme na 1 lžíci oleje. Přidáme zmrazený špenát a necháme ho zvolna rozmrazit. Osolíme, opepříme a okořeníme muškátem. Okapanou mozzarellu nakrájíme na plátky. Řízky naklepeme, ... …více»

Vepřová panenka violetta se zeleninou a gnocci

Vepřová panenka violetta se zeleninou a gnocci
28. 06. 2008 Vepřové maso ++++++-___
Příprava receptu Vepřová panenka violetta se zeleninou a gnocci: Očištěnou vepřovou panenku nakrájíme na 1cm silné plátky, dáme marinovat s olejem, česnekem, solí(nejlépe 1 den). Maso opečeme zprudka na oleji, ke konci zalejeme 1,5 dcl červeného vína. Maso vyjmem . ... …více»

Hráškový pudink s uzeným masem

Hráškový pudink s uzeným masem
28. 06. 2008 Vepřové maso +++-______
Příprava receptu Hráškový pudink s uzeným masem: Na menším množství tuku udusíme čerstvě vyloupaný hrášek téměř doměkka. Zbylý tuk vymícháme se žloutky a solí, smícháme s hráškem. Uvařené a na kousky nakrájené uzené maso dáme do mléka a rozm ... …více»

Kotlety v hořčičné majonéze

Kotlety v hořčičné majonéze
28. 06. 2008 Vepřové maso +_________
Příprava receptu Kotlety v hořčičné majonéze: Maso potřít hořčicí, naklepat, osolit a smažit na oleji. Nakrájenou papriku a rajská jablíčka osmahneme a přidáme ke kotletám. Podáváme s bramborami nebo hranolkami. ... ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !