Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 23.02. 2025
Dnes má svátek Svatopluk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapékané kotlety na více způsobů

Zapékané kotlety na více způsobů
26. 06. 2008 Vepřové maso +++_______
Příprava receptu Zapékané kotlety na více způsobů: Postup: Oloupeme brambory a dáme je vařit běžným způsobem. Mezitím naklepeme, osolíme a okořeníme vepř. kotlety a zprudka je opečeme na rozpáleném tuku. Ještě horké uvařené brambory nakrájíme na plát ... …více»

Vepřová pečeně v bylinkovém lůžku

Vepřová pečeně v bylinkovém lůžku
26. 06. 2008 Vepřové maso ++++++____
Příprava receptu Vepřová pečeně v bylinkovém lůžku: Česnek oloupeme a prolisujeme nebo utřeme. Vepřovou pečeni omyjeme a osušíme. Svrchu do ní nožem uděláme několik mělkých zářezů tak, aby vznikla mřížka. Osolíme ji, opepříme a potřeme česnekem. Pečen ... …více»

Vepřové špízky

Vepřové špízky
26. 06. 2008 Vepřové maso ++++++++++
Příprava receptu Vepřové špízky: Oloupanou, na drobno nakrájenou cibuli zpěníme na másle a necháme vychladnout. Na jemno nakrájenou petrželku smícháme s klobásovou směsí a vychladlou cibulí. Dobře omyté a tuhých žilek zbavené kapusto ... …více»

Směs s vepřovým ve vlastní šťávě

Směs s vepřovým ve vlastní šťávě
26. 06. 2008 Vepřové maso +++++-____
Příprava receptu Směs s vepřovým ve vlastní šťávě: Postup: Vepřovou konzervu v míse vyšleháme s plnotučnou hořčicí Hellmann´s, solí, pepřem, nejlépe elektrickým šlehačem. Ostatní přísady nakrájíme na jemné kostičky, které už jen vmícháme do masové hm ... …více»

Masové ražničí s pikantní omáčkou na grilu

Masové ražničí s pikantní omáčkou na grilu
26. 06. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Masové ražničí s pikantní omáčkou na grilu: Postup: Maso nakrájíme na 2 až 3 cm velké kostky, slaninu na centrimetrové plátky. Oloupanou cibuli nakrájíme na půlcentrimetrové plátky. Paprikové lusky rozkrojíme na čtvrtky, odstraníme jádra, omyj ... …více»
 

Belgická paštika

Belgická paštika
26. 06. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Belgická paštika: Postup: Králičí maso dobře očistíme, pokrájíme na menší kousky a pod tekoucí vodou opereme. Vložíme na cibuli osmaženou na Ramě Creme Bonjour, přidáme kostky vepřového bůčku a králičí játra, mírně po ... …více»

Bůčkové závitky s mozzarelou

Bůčkové závitky s mozzarelou
26. 06. 2008 Vepřové maso +++-______
Příprava receptu Bůčkové závitky s mozzarelou: Postup: Připravíme jíšku z Ramy a mouky, rozředíme ji mlékem a za stálého míchání necháme přejít varem. Sýr nakrájený na kostičky přidáme do jíšky a pomalu zahříváme, až se roztaví. Osolíme a opepřím ... …více»

Uzené maso na kysaném zelí

Uzené maso na kysaném zelí
26. 06. 2008 Vepřové maso ++________
Příprava receptu Uzené maso na kysaném zelí: Postup: Uzené maso omyjeme, očistíme a nakrajíme na vetší kostky. Na rozpáleném oleji ho důkladně ze všech stran opečeme. Šalotku očistíme, nakrajíme a přidáme k masu. Vše opepříme a osolíme. Do hrnc ... …více»

Naložení masa na gril

Naložení masa na gril
26. 06. 2008 Vepřové maso +++++_____
Příprava receptu Naložení masa na gril: Postup: Veškeré suroviny bez plátků masa rozšleháme a maso v té směsi necháme aspoň půl dne naložené. Pak grilujeme, nebo smažíme na pánvi. Jako příloha chléb, nebo brambory v jakékoli podobě. A hlav ... …více»

Čertovská směs

Čertovská směs
26. 06. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Čertovská směs: Postup: Ve woku zpěníme drobně nakrájenou cibuli a česnek, přidáme tenké proužky masa a opečeme. Pak vmícháme oloupaná a nakrájená rajčata, okořeníme, osolíme a podusíme. Když maso změkne, přidáme ko ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !