![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
17. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Špeková sekaná: Maso pomeleme s klobásou, cibuli nakrájíme nadrobno, česnek nakrájíme na plátky. Vše dobře propracujeme s ostatními surovinami a vmícháme na kostičky nakrájenou slaninu. Tvarujeme šišky sekané, posype ... …více»
|
![]() |
17. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jednoduchá sekaná: Maso umeleme, promícháme s Vegetou a šlehačkou. Tvarujeme šišku, dáme na pekáč, potřeme bílkem a upečeme. ... ... …více»
|
![]() |
17. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Madridské kotlety: Cibuli a česnek očistíme a nakrájíme. Česnek na plátky, cibuli najemno. Přidáme majoránku, pepř, bobkový list a sůl. Kotlety podle potřeby očistíme, oklepeme, osolíme a opepříme.
V pánvi rozehřejem ... …více»
|
![]() |
17. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Špízy z vepřového masa a jablek: Vepřové maso nakrájíme na kostky a osolíme. Jablka a cibule omyjeme, oloupeme a nakrájíme na čtvrtky. Jablka pokapeme citronovou šťávou. Slaninu pokrájíme na plátky. Na špízy nebo špejle střídavě napi ... …více»
|
![]() |
16. 06. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Obložené bramboráky: 1 kg syrových brambor oloupeme, polovinu nastrouháme najemno, druhou nahrubo. Osolíme, přebytečnou vodu slijeme, přidáme 1 vejce, 3 lžíce polohrubé mouky, 2 stroužky česneku, 1 lžíci majoránky, pepř, ... …více»
|
![]() |
16. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Fazole s uzeným: Na tuku orestujeme nakrájenou cibuli doměkka, zaprášíme moukou a vymícháme jíšku. Zalijeme mlékem a prochladlým vývarem z uvařeného kolena. Přidáme fazole z konzervy (nebo předem namočené a uvařené), ... …více»
|
![]() |
16. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Barevný guláš: Na oleji osmažíme na půlkolečka nakrájenou cibuli. Až je skoro růžová, zasypeme lžičkou mleté papriky, zamícháme a přidáme na kostky pokrájené maso. Ze všech stran opečeme. Osolíme, opepříme a zalijem ... …více»
|
![]() |
15. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ohnivý Zachariášův jazyk: Plátky masa naklepeme, nakrájíme na nudličky a dáme do mísy. K masu přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, hořčici, olej, prolisovaný česnek a kořenící přísady. Dáme do chladničky odležet. Pak maso zprud ... …více»
|
![]() |
14. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové se zeleninou a buráky: Vepřové maso pečlivě očistíme a nakrájíme na malé kostičky. V misce ho důkladně promícháme se sójovou omáčkou (podle chuti můžeme použít buď sladkou, nebo pikantní) a maizenou a v chladu ho necháme př ... …více»
|
![]() |
14. 06. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Chalupářský pekáček: Maso nakrájíme na kostky, osolíme a osmahneme na rozpáleném sádle. Přidáme na kolečka nakrájenou klobásu, cibuli a plátky česneku. Podlijeme vodou a asi 1 hodinu pečeme v troubě. K měkkému masu přidám ... …více»
|