![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
20. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kumpis: Celou vepřovou kýtu (i s kůží) zalijeme 3 % octem svařeným s hřebíčkem, novým kořením, bobkovým listem, majoránkou a solí a dáme na několik dní uležet do chladu. Poté ji přendáme do vařící vody a vaří ... …více»
|
![]() |
20. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Roštěnky z kotlet: Maso si dobře naklepeme, osolíme a opepříme. Posypeme paprikou, potřeme hořčicí a pokapeme olejem, dáme na 15 min do chladu. Nakrájenou cibuli zpěníme, přidáme maso a opečeme z obou stran. Podlijeme v ... …více»
|
![]() |
20. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlety s vynikající směsí: Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme osmažíme na oleji z obou stran. Podlijeme je trochou vody, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, drobně nakrájené papriky, rajčatový protlak, koření, citronovou šť ... …více»
|
![]() |
20. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Uzený kotlet pod čepicí: Oloupané brambory vaříme 20 minut. Cibuli nakrouhéme na plátky a dusíme 10 minut s 5 dkg másla, vínem a zelím a pak vložíme neokořeněné do nákypové formy. Uzené kotlety vložíme do zelí, brambory proli ... …více»
|
![]() |
20. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Křenové kotlety: Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme Plnotučnou hořčicí a obalíme ve strouhaném křenu. Poté osmažíme. Jako přílohu podáváme brambory, rýži či zeleninový salát. ... ... …více»
|
![]() |
20. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Brněnské plněné řízky : Řízky odblaníme, naklepeme a osolíme. Na tuku opečeme drobně nakrájenou šunku, přidáme hrášek a 1 vejce, směs osolíme a necháme na ohni zhoustnout. Touto hotovou směsí potřeme řízky, přeložíme je v po ... …více»
|
![]() |
19. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krkovice rychle a výborně: Plátky krkovice naklepeme, osolíme, opepříme a přidáme prolisovaný česnek. Zakápneme olejem a necháme chvilku odležet v ledničce. Prudce osmahneme a podáváme s libovolnou přílohou. ... ... ... …více»
|
![]() |
19. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Řízečky z mletého bůčku se sýrem : Česnek oloupeme a prolisujeme. Sýr nastrouháme. Vepřový bok umeleme nahrubo.
Umletý vepřový bůček smícháme se sýrem. Přidáme vejce, česnek a hmotu okořeníme, osolíme a zahustíme strouhankou. Dobře ... …více»
|
![]() |
19. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Čínské maso s cibulí: Cibuli nakrájíme na kolečka. Do připravené marinády naložíme 500 g vepřového masa (kuřecí, králičí) nakrájeného na kousky a necháme uležet do druhého dne. Smažíme v rozpáleném tuku, podáváme s rýží, c ... …více»
|
![]() |
19. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Naložená vepřová kýta: Do připravené marinády naložíme 1 kg vepřových plátků a necháme nejméně 24 hodin uležet. Smažíme v rozpáleném tuku, podáváme s hranolky a tatarskou omáčkou. ... ... …více»
|