![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
18. 06. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapečené kotlety s nivovou omáčkou: Připravíme si 4 větší kusy alobalu a potřeme je olejem. Vepřové kotlety naklepeme, osolíme a opepříme a klademe je na připravený kousek alobalu. Položíme kolečko cibule a plátek sýra a nakonec navrstv ... …více»
|
![]() |
18. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Nakládané vepřové maso: Vepřovou kýtu nakrájíme na plátky, naklapeme, osolíme. V misce smícháme zbylé suroviny -vejce, solamyl, Maggi, sůl, pepř, cukr, majoráku a prolisovaný česnek. Do směsi maso naložíme a necháme v chladu ... …více»
|
![]() |
18. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dřevorubecký segedinský guláš: Maso nakrájíme na kostky, osolíme, mírně opepříme a promícháme. V tlakovém hrnci rozehřejeme sádlo, vhodíme nadrobno nakrájenou slaninu, rozškvaříme ji, přidáme nahrubo nakrájenou cibuli a lehce ji os ... …více»
|
![]() |
18. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Masová bábovka: Játra vaříme zvlášť ve vývaru z Masoxu asi 10 minut. Koleno, nožičky, zeleninu a koření uvaříme doměkka na hustou polévku. Maso, játra i zeleninu nakrájíme na nudličky a horké nalijeme do bábovkové fo ... …více»
|
![]() |
18. 06. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Super mňamka: Nařežeme na 4 cm proužky 1 kg nepříliš tučného vepřového hrudí (bůčku), osolíme, opepříme. Dáme do kameninového hrnce a necháme v chladu 24 hodin uležet. Druhý den nalijeme do pekáčku sklenici bílého ... …více»
|
![]() |
18. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Karbanátky z pečeného masa: Stejné množství pečeného masa smícháme se stejným množstvím vařených brambor. Podle chuti osolíme, opepříme, přidáme na tuku zpěněnou cibulku, zahustíme houskou namočenou v mléce. Vše spojíme vejcem, ... …více»
|
![]() |
18. 06. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Bůčkové řízky: Maso smícháme s vejcem, strouhaným sýrem, osolíme, opepříme a dobře promícháme. Tvarujeme váleček, dáme do alobalu a necháme do druhého dne uležet do chladu. Krájíme na plátky, obalujeme v trojobalu a ... …více»
|
![]() |
17. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plovdivský špíz : Z vepřové kýty nakrájíme malá filátka a střídavě pak napichujeme na jehly, nebo na špejle- posolená a popepřená vepřová filátka, telecí játra, plátky slaniny, krájené žampiony a opečeme na oleji v pán ... …více»
|
![]() |
17. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Prasátko v županu : Řízky naklepeme, osolíme a opepříme. Pokapeme je olivovým olejem a necháme chvilku uležet.
Mezitím si připravíme těstíčko (župan) - rozkvedláme vejce a přimícháme kukuřičnou mouku. Směs ochutíme s ... …více»
|
![]() |
17. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Baklažány plněné masem a šunkou : Z baklažánů odkrojíme zbytek stopky s okvětím, rozkrojíme je podélně na půlky, osolíme a krátce podusíme na oleji. Vyjmeme je, po okapání lžičkou vydlabeme měkkou dužninu a posekáme ji. K dužnině přid ... …více»
|