![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
19. 06. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Úžasné řízečky: Do připravené marinády naložíme 1 kg vepřových plátků a necháme nejméně 24 hodin uležet. Smažíme v rozpáleném tuku, podáváme s brambory a zeleninovou oblohou. ... ... …více»
|
![]() |
19. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Medailonky s cibulovými bramborami: Maso nakrájejte na široké pláty, lehce naklepejte, osolte a opepřete. Na rozpáleném oleji orestujte z obou stran. Pak medailonky vyjměte, odložte do vyhřáté trouby a na výpeku orestujte očištěné, na p ... …více»
|
![]() |
19. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Uzené maso s hrachovou kaší: Uzené uvaříme s celým pepřem a novým kořením do měkka, vykostíme, nakrájíme na plátky a podáváme s hrachovou kaší. Hrachová kaše: Přebraný suchý hrách opereme, zalijeme převařenou studenou vodou a nec ... …více»
|
![]() |
19. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krvavá domácí tlačenka: Dobře očištěné hlavy od chloupků a ostatních nečistot vymáčíme v několika vodách a dáme vařit společně s koleny. Výřez se vloží do vody k masu o něco později. Zvlášť se doměkka uvaří nožičky a kůže. ... …více»
|
![]() |
18. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Šunkové závitky po americku: Kýtu zbavíme kůže, sádlo nařízneme špičatým nožem a prošpikujeme hřebíčky. Celou kýtu namažeme 4 lžícemi hořčice, posypeme cukrem a necháme odpočinout. Troubu zahřejeme na 200°C. Do zapékací mísy vlij ... …více»
|
![]() |
18. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřový bůček s jablky: Maso vložíme do pekáčku kůží dospodu, přilijeme trochu vody, osolíme a pečeme nejdříve asi 3/4 hodiny, pak maso obrátíme kůží nahoru, kůži nařežeme a dopečeme. Na pánev dáme oloupaná a rozčtvrcená jab ... …více»
|
![]() |
18. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové řízky s kyselou smetanou: Vepřové řízky odblaníme a odkrojíme sádlo. Lehce je naklepeme, protkneme proužky slaniny a osolíme. Na pánvi rozehřejeme máslo, řízky na něm po obou stranách opečeme a mírně podlijeme vývarem. Pánev p ... …více»
|
![]() |
18. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové marinované řízky:
Nejdříve připravíme marinádu tak, že rozmícháme v misce předepsané suroviny. Vepřové řízky nebo kotlety naklepeme a vložíme do marinády. Necháme odležet asi 1 hodinu. Pak maso vyjmeme a osušíme. ... …více»
|
![]() |
18. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bůčkový chilli salám : Bůček nakrájíme na menší kousky, smícháme s kořením, česnekem, vejci, soli. Dobře promícháme, natlačíme do tlačenkového nebo salámového sáčku a pevně zavážeme. Vaříme v tlakovém hrnci 1 a půl hodiny. ... …více»
|
![]() |
18. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Medailonky s paprikovou omáčkou: Šlehačku s paprikou smícháme a svaříme na téměř polovinu. Žampiony nakrájíme na silnější plátky. Máslem vymastíme ohnivzdornou formu, vložíme houby a maso, nakrájené na 3 cm silné plátky. Svařenou šle ... …více»
|