![]() |
6. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová žebírka s jablky a dušenými švestkami: Žebírka naklepeme, 4 z nich poklademe plátky jablka a odpeckovanými švestkami, přiklopíme je zbylými žebírky, okraje spojíme párátky. Takto připravená plněná žebírka osolíme a opečeme po obou stranách ... …více»
|
![]() |
6. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové po asijsku: Maso nakrájíme na nudličky, přidáme 2 polévkové lžíce oleje a promícháme. Na velké pánvi zprudka opečeme maso a přidáme najemno nakrájený čerstvý zázvor. Přidáme očištěnou zeleninu nakrájenou na plátk ... …více»
|
![]() |
6. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové s rýžovými nudlemi: Panenku nakrájíme na medailonky, které osolíme a opepříme. Na rozpáleném tuku maso z obou stran krátce opečeme, vyndáme je potom z pánve a uchováváme v teple. Mezitím si uvaříme rýžové nudle, které pr ... …více»
|
![]() |
6. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Medailonky z vepřového masa: Vepřovou panenku si nakrajíme na plátky, lehce naklepeme z obou stran. Do mísy si rozklepneme vejce, rozšleháme, osolíme, opepříme, přidáme sýr nakrájený na nudličky, víno a muškatový oříšek. Vše dobř ... …více»
|
![]() |
6. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové kotlety s omáčkou: Na oleji zpěníme cibuli, přidáme opepřené a osolené kotletky a orestujeme z obou stran. Maso dáme stranou a do výsmahu přidáme rajský protlak, zeleninové lečo, drcený česnek a vše mírně povaříme asi 5 ... …více»
|
![]() |
6. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové a la guláš: Maso naklepeme a nakrájíme na nudličky a osmahneme v hrnci na rozpáleném oleji spolu s nakrájenou cibulí. Poprášíme moukou a necháme zasmahnout, ovšem neustále mícháme. Kostku rozdrobíme a zalijeme vř ... …více»
|
![]() |
6. 06. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapečená vepřová kýta : Maso nakrájíme na plátky, které naklepeme a osolíme. Cibuli, česnek, salám a párky nakrájíme na kolečka, sýry na plátky. Ohnivzdornou mísu vymažeme olejem, poklademe kolečky cibule, česneku, dále nask ... …více»
|
![]() |
6. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Panenka v bylinkovém závoji: Vepřovou panenku podle potřeby očistíme, osolíme, opepříme a prudce opečeme na rozpáleném tuku ze všech stran. Na mírném ohni dopékáme ještě 15 minut. Pak maso vyndáme z pánve a necháme v alobalu odpo ... …více»
|
![]() |
6. 06. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Gratinované vepřové plátky: Plátky masa naklepeme, osolíme a opepříme. Prsty koření jemně vtlačíme do masa a zaprášíme je paprikou. Cibuli oloupeme a nakrájíme na plátky. Sýr nastrouháme.
Na pánvi rozehřejeme olej a plátky m ... …více»
|
![]() |
5. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Maso v petrželovém kabátě: Maso potřeme ze všech stran solí, pepřem a hořčicí. Stejně vhodná je jak plnotučná, tak nějaká pikantnější. Část hořčice promícháme asi s deseti lžícemi strouhanky, nasekanou petrželkou a prolisovaným ... …více»
|