![]() |
3. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Panenka na kuskusu: Panenku ochutíme solí a kari a opečeme dorůžova. Džus svaříme s badyánem a hřebíčkem asi na jednu třetinu (na skoro medovou konzistenci). Kuskus zalijeme horkou vodou, necháme dojít a dobře promícháme ... …více»
|
![]() |
3. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Směs mas : Maso nakrájíme na kostky, zalijeme olejem, přidáme pár kapek sójové a worcesterské omáčky, promícháme a necháme uležet 1-2 dny. Marinované maso opečeme na tuku, okořeníme, přidáme očištěné a nakrájené ... …více»
|
![]() |
3. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Uzené v těstě: Uzené dáme do vody a 5 minut povaříme, pak vodu vylijeme, zalijeme čistou vařící vodou a uvaříme doměkka. Mezitím na pánvi osmahneme cibulku a žampióny nakrájené na plátky. Houby okmínujeme, necháme v ... …více»
|
![]() |
3. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová konzerva : Maso nakrájíme na kostičky, přidáme všechny suroviny a půl litru vody. V tlakovém hrnci vaříme 1 hodinu. Naléváme do kelímků od Ramy nebo jiných nádob. ... …více»
|
![]() |
3. 06. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřová krkovice s hořčicí a rozmarýnem: Smíchejte hořčici, olej, česnek, lístky rozmarýnu, ocet a trochu černého pepře. Vložte do velké keramické mísy, přidejte maso a dobře promíchejte. Mísu přikryjte alobalem a maso nechte aspoň tři hodin ... …více»
|
![]() |
3. 06. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Špízy se sušenými švestkami: Maso nakrájíme na kostky, slaninu podélně rozpůlíme a do každé půlky zabalíme jednu švestku. Maso a zabalené švestky střídavě napichujeme na čtyři jehly. Osolíme a opepříme. Na pánvi rozehřejeme olej, ... …více»
|
![]() |
3. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové plátky pod slaninou: Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na měsíčky. Vepřové maso podle potřeby očistíme. Osolíme je a opepříme. Troubu rozehřejeme asi na 200 °C. Cibule oloupeme a nakrájíme na kolečka.
Zapéka ... …více»
|
![]() |
3. 06. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kapustové placky: Listy kadeřávku dobře omyjeme - namočíme je v teplé vodě, pak je důkladně propláchneme. Česnek a cibuli oloupeme.
Omyté listy semeleme na masovém strojku.
Přidáme vepřový bůček, cibuli, česnek a s ... …více»
|
![]() |
3. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové steaky s restovanou šalotkou: Šalotky oloupeme.
Na pánvi rozpustíme máslo a přibližně 3 minuty na něm restujeme šalotku. Přimícháme cukr a za neustálého míchání opět restujeme tři minuty, až cukr zkaramelizuje. Celý proces nes ... …více»
|
![]() |
3. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sklepmistrova pochoutka: Všechno maso podle potřeby očistíme a nakrájíme na tenké nudličky. Maso okořeníme a obalíme v solamylu.
V pánvi rozpálíme sádlo. Vsypeme maso a za stálého míchání ho restujeme. Když se maso uzavře ... …více»
|