![]() |
3. 06. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Řízek ve vinném těstíčku: Kýtu omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky, které
naklepeme a osolíme. Játra očistíme a namočíme na 5
minut do mléka. Pak je krátce orestujeme a nasekáme
nadrobno. Játra smícháme se smetanovým sýr ... …více»
|
![]() |
2. 06. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Palačinky s vepřovým masem: Zeleninu omyjeme a nakrájíme na tenké proužky. Maso nakrájíme na proužky a zprudka opečeme na másle. Přidáme oloupaný a prolisovaný česnek. Osolíme a opepříme. Vyjmeme z pánve a uchováme v teple. Zele ... …více»
|
![]() |
2. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Florentinské medailonky se šunkou, slaninou a zelenými olivami: Maso krátce omyjeme, osušíme papírovou utěrkou a nakrájíme na 12 plátků silných 2 cm. Omyjeme a osušíme šalvěj a natrháme 24 lístečků. Medailonky opepříme a každý obložíme 2 lístky šalvěje. Plátky šun ... …více»
|
![]() |
2. 06. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Formanské řízky: Z masa nakrájejte čtyři stejně silné plátky, které podélně rozkrojte tak, aby vznikla kapsa. Řízky naklepejte, osolte a opepřete. Sýr nastrouhejte, dvě vejce uvařte natvrdo, oloupejte a spolu s klobás ... …více»
|
![]() |
2. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Naložené vepřové plátky: Plátky z vepřové kýty rozklepeme a naložíme do marinády z medu, sójové omáčky, cukru, prolisovaného česneku a zázvoru. Necháme v marinádě nejlépe do druhého dne. Pak je postupně opékáme na rozehřátém ... …více»
|
![]() |
2. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlety pečené s jablky: Kotlety lehce naklepeme, osolíme a okořeníme pepřem a mletým zázvorem a po obou stranách prudce osmahneme na oleji. Přendáme je do pekáčku, poklademe půlkami oloupaných jablek, pocukrujeme, pokapeme m ... …více»
|
![]() |
2. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Guláš s brambory na smetaně: Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky. Cibuli očistíme a nasekáme najemno. Brambory oškrábeme a nakrájíme na kostky.
Na oleji zesklovatíme cibuli, přidáme ocet, gulášové koření, maso, kmín a ... …více»
|
![]() |
2. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kysané zelí s uzenými kotletami: Třílitrový hrnec vymažeme sádlem, narovnáme do něho asi dvoucentimetrovou vrstvu zelí, na ně naskládáme kotlety, pak znovu zelí a znovu kotlety, navrch zelí, nahoru nalijeme lžíci sádla a narovnáme te ... …více»
|
![]() |
2. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Smažené vepřové kotlety: Kotlety naklepeme a okraje nařežeme. Podle chuti osolíme a okořeníme. Maso obalíme v trojobalu, který je složený z hladké mouky, rozšlehaného vejce a trochy mléka, strouhance, kterou jsme smíchal ... ... …více»
|
![]() |
2. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mexico: Maso nakrájíme na kostky a orestujeme na oleji, okořeníme a přidáme zeleninu, necháme dusit do měkka. Přidáme trochu kečupu pro zahuštění omáčky. Podáváme s rýží. ... ... …více»
|